СП 2014 Бразил - генерална дискусија

a5yx3.jpg

10473198_530321560446714_8377066825831956361_n.png

Головите на Клосе на светските првенства.

Е ова е напаѓач. Ето,Инзаги, Клосе и нив слични.

Денеска нема вакви играчи веќе за жал. Ќе земат ќе се дриблаат ќе глумат лудило за некој на форум да се пали на нив како биле играчишта. А бе ајде.

Најдалечниот гол на Клосе е од пенал точката. Другите се се поблиску. И некој ќе каже а бе ајде и јас ќе ги дадев. А зошто не ги дал друг ? Пошто Клосе е играчиште со осет каде треба да се најде во прав момент од права позиција. Напаѓач и треба да биде баш пред голманот а не на крило да прима топки на пр.

Клосе :cuc: Дел сме од историја треба да бидеме горди за ова :cuc:

Kako si ti del od istorija jebote i na sto si gord? :eek:

Ok ne mi odgovaraj na vtoroto znam deka se namestiv na penal...
Не ти одговарам на второто :D

Добро малце лошо ја составив реченицата ама мислев сфатен ќе бидам.
Присуствуваме на историја. На внуците ќе може да им раскажуваме за тоа како сме биле присутни кога Клосе давал 16 гола на Светските првенства и како го бивало, и како фудбалот во 2065та не е тоа тоа и дека внесувањето на роботи во фудбалот ја уништи човечноста, и како пензиите пак ги намалиле и како сеуште не ни го дале и 7миот ден слободен во ЈСП и како....

Легендарен играч за светски првенства, малце е чудно што немаше којзнае колку блескава клубска кариера.

Remember Turkish striker Ilhan Mansiz? Scored 3 goals in 02' WC. Pretty incredible. Had to quit football after serious car accident. So Mansiz decided to become a professional figure skater. Now representing his country in Olympics at 38 years old. Mansız and Beständigová made their competitive debut at the 2013 Nebelhorn Trophy, which was also the final qualifying opportunity for the 2014 Olympics. They finished 19th and last in the pairs event, ending their hope of skating at the Olympic Games. Nonetheless, they continue to compete, with the goal of qualifying for the 2014 European Figure Skating Championships.

Ептен ми е мило вака некој после повреда кога ќе се пронајде пак во уште еден спорт, научил да лизга на 33 години а знаеме дека до максимум 10 годишна возраст треба да се почне со вакви спортови.

Пред 4 години Марадона се исмеваше со Милер на пресконференција велејќи дека не сака да седи тука со некое момче што собира топки зад гол.
Е тоа момче сега има повеќе голови од тебе на светските првенства. :cool:

Пред 4 години Марадона се исмеваше со Милер на пресконференција велејќи дека не сака да седи тука со некое момче што собира топки зад гол.
Е тоа момче сега има повеќе голови од тебе на светските првенства. :cool:

Пред 4 години и Филе го постираше ова на секој саат, па после пердашењето од Германија избриша 350+ пријатели. :icon_lol:

Не ти одговарам на второто :D

Добро малце лошо ја составив реченицата ама мислев сфатен ќе бидам.
Присуствуваме на историја. На внуците ќе може да им раскажуваме за тоа како сме биле присутни кога Клосе давал 16 гола на Светските првенства и како го бивало, и како фудбалот во 2065та не е тоа тоа и дека внесувањето на роботи во фудбалот ја уништи човечноста, и како пензиите пак ги намалиле и како сеуште не ни го дале и 7миот ден слободен во ЈСП и како....
Милер наредното светско ќе го престигне :D

Иако изгледаше преарогатно она од Марадона, се извини на крај, велејки дека не знаел кој е тој фудбалер.

@dragonsky ти кога ќе имаш внуци пет фудбалери ќе имаат постигнато преку 20. И тоа што сме ги гледале на ТВ не е ништо посебно, сме биле присутни, заедно со 7 милијарди други. Башка внуците нема да те прашаат ништо ќе си гледаат клипови. За мене е поважно на внуците да им кажам дека во мое време Сунѓерот Боб владееше на Кајгана...

@dragonsky ти кога ќе имаш внуци пет фудбалери ќе имаат постигнато преку 20. И тоа што сме ги гледале на ТВ не е ништо посебно, сме биле присутни, заедно со 7 милијарди други. Башка внуците нема да те прашаат ништо ќе си гледаат клипови. За мене е поважно на внуците да им кажам дека во мое време Сунѓерот Боб владееше на Кајгана...
Сме биле ама ама од 2002 до сега умреле повеќе од 7 милијарди а од вчера до следното рушење на рекордот ќе се рошат уште 7 милијарди.

А ова за клипчињава. Не е исто клипчиња и раскажување на момент и цела фама што се случила. На клипчиња не се гледа сеирот што паднал на интернет, не се гледаат муабетите низ илјадници кафичи за поразот вчера, не се слушаат пцуењата на тие што играле 1, не се слушаат исплаќањата во кладилнции на тие што играле 2 и сл.
И тројката на Илиевски од случувањето во живо ја имам гледано 100 пати па моментот не се пренесува. Исто.

Сунѓерот Боб владеел....он еден замок не може да освои со цела Кајгана ќe владеел..:icon_mrgr:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom