Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Животот е коцка он па не се коцкал само се обложувал а кога ќе видиш исти кур.
Јас се мислам дали да ја ставам во живо 1, 3.5 коеф, ама незнам :cautious:

Како сакате да поведе белгија кога ова муџахединциве мртви ставиле 50 души во одбрана крв им ебам нецивилизирана

Русија Х-Х ја изиграв и Бразил 1-1 ма да ме влечеше нешто Х-1

То бе браќа Белгијци :love: Ајде глејте сега да не ја Изганувате работава

Зошто бе кај мене се отвараа најциганските и најглупите кладилници ?!
На бет365 беше 5 коеф, го пуштив брат ми да ми уплати 1 во живо, ми носи тикетот 2.8 коеф кога видов ми се стемни :tapp:
Кога не беше оваа тука отворена во Спортлајф си уплаќав малце ми е далеко ама јебига, коефициентите со бет365 тука некаде беа, а оваа разлика у пичку матер.

Kако влегуваат овие утакмиците ГГи3+ ова е немогуче бре.
За вечер Русија се ме влечи ќе ја извади Х.
Инаку повеќе прелази отколку иксови :icon_lol:

Добро бе шо е ова, 95% завршуваат 3+ и тоа ГГ3+ и тоа со 2-1 точен рез....а ние прави некои луди комбинации, па играј на Х, па играј на голови 0-2 демек тврда утакмица...а тие сите исто завршуваат. Good lord... :facepalm:

Вечер русија Х-Х ќе извади без разлика на тоа дека имаат појак состав.

Вечер русија Х-Х ќе извади без разлика на тоа дека имаат појак состав.
Ако сакате нешто да не се случи кажете, така да ја уплатам, гарант не излегува. Се за шо ќе се фатам, во камен се претвора, верувајте...Еве мој тип за Русија е 2-4 гола, 1.42 коеф...пазете како ќе заврши 0-1 гол.

Ќе победи русија секако.
1 и Т12+
2,5

Последно уредено:
Бразил - Мексико 2-0 точен резултат 6.5 коеф вреди да се проба , бразилците ќе стегнат во одбраната , а мексико ќе игра претпазливо па мислам дека нема да оди над 2 гола оваа .

Ако сакате нешто да не се случи кажете, така да ја уплатам, гарант не излегува. Се за шо ќе се фатам, во камен се претвора, верувајте...Еве мој тип за Русија е 2-4 гола, 1.42 коеф...пазете како ќе заврши 0-1 гол.
Или 5+ :D

Која мувла,малер сум бе,цело првеннсто седим мирен,и се најдов Бразил 1 да ја пишам заедно со Русија и тоа 1000ка им лупнав:tapp:.И нормално сега голманов нивни у второ ќе се повампири уште повеќе,у ќе се смрзне 0-0.

што се дешава со бразил ја па 1 и 3+ ги имам -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom