Кико Д.
ULTRAS - way of life
@Stefan-kobe шо мислиш за Болели - Грибелис ? Колкави се шансите да победи Болели ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па фаворит е и треба да победи. Само кој го знае, трева е ова, тука секогаш се можни изненадувања. Григелис го немам гледано, а Болели многу го почитувам и ја обожавам неговата игра. Одличен тенисер и според мене треба да победи денес. Илхан ти е зицер од таму ако веќе ме прашуваш од кладилничарски аспект.@Stefan-kobe шо мислиш за Болели - Грибелис ? Колкави се шансите да победи Болели ?
Од тој аспект прашвам, уште Болели го чекам, па отприлика да знам шо е како еПа фаворит е и треба да победи. Само кој го знае, трева е ова, тука секогаш се можни изненадувања. Григелис го немам гледано, а Болели многу го почитувам и ја обожавам неговата игра. Одличен тенисер и според мене треба да победи денес. Илхан ти е зицер од таму ако веќе ме прашуваш од кладилничарски аспект.![]()
@the_kop
Ја спремаш ли темата?Ќе завршат утре квалификациите, така да у петок глеј да биде готова, таман кога ќе биде извлечен ждребот.
Иначе Вавринка е неизвесен за Вимблдон, се разболел и не се знае дали ќе настапи.
Баутиста Агут денеска стигна до првата титула во кариерата победувајќи го Бени Бекер со 2-1 во сетови. Браво за Агут, одличен тенисер и редно беше да ја круниса со титула одличната сезона.
Во Истбурн Лопез го победи Гаске исто така со 2-1 во сетови и ја одбрани титулата од лани. Фели е сосема друг играч на брзите подлоги, еден од ретките Шпанци кој повеќе ги сака брзите подлоги отколку земјата.
http://en.wikipedia.org/wiki/ATP_Rankings#Ranking_methodMoze nekoj da mi objasni kako ide boduvanjeto podetalno ?