Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да има линк од цела емисија од The John @ 103ка ?

Пред некој ден ја слушнав, вака иде песната: сите знаат зошто тагувам, сите знаат џабе сокривам.

Го барам саундтракот од македонскиот филм "Големата вода"... пред некој ден го побарав на Јутуб и видов дека тој што го барам беше отстранет и неможев да го најдам, само другиот беше таму (зашто има 2 песни во филмот)
Дали некој го има на компјутер или знае каде можам да го најдам??

Го барам саундтракот од македонскиот филм "Големата вода"... пред некој ден го побарав на Јутуб и видов дека тој што го барам беше отстранет и неможев да го најдам, само другиот беше таму (зашто има 2 песни во филмот)
Дали некој го има на компјутер или знае каде можам да го најдам??
Јас го имам оригиналното ЦД. Ако успеам да го најдам, ќе се обидам да ги прикачам некаде.

Значи барам една песна повеќе од 4 години веќе, и тоа ја имав слушнато на ЦД кое го вртеше една моја цимерка, значи мал милион пати ја имам слушнато песната а никогаш не дознав кој и е авторот ниту кој ја изведува, ниту ништо, сеуште и памтам дел од стиховите, пее девојка, и по интернет пробував да ја најдам и каде ли уште не, и не успеав, ама еве сега пак ми текна, и тука ќе прашам. Значи текстот и одеше некако:
„Уште една нова искра доаѓа од својот дом, расте таа пак во мене..“ итн. Песната не е нешто посебно, ама многу често ми се увртува во глава и сакам да знам која е. Ако некој ја препознае, ве молам споделете, ако не у Све за Љубав ќе пријавам. :cuc:

ќе пробам да објаснам :S Значи песнава ја слушнав на радио у кола кај 12и нешто . Црнец ја пее со така умерен -среден ритам
целиот ритам и мелодија беше како на Waves сличен .Знам нешто се пееше и за девојка ,и имаше стих нешто on the flor нешто така ај ако му текнува некој хаха нека каже ако знае :P[DOUBLEPOST=1403028123][/DOUBLEPOST]
ќе пробам да објаснам :S Значи песнава ја слушнав на радио у кола кај 12и нешто . Црнец ја пее со така умерен -среден ритам
целиот ритам и мелодија беше како на Waves сличен .Знам нешто се пееше и за девојка ,и имаше стих нешто on the flor нешто така ај ако му текнува некој хаха нека каже ако знае :P
edit
mi tekna :DD https://www.youtube.com/watch?v=mCA_673KAZo Stolen Dance

Последно уредено:
Песнава ја барам и под дрво и под камен, во уба верзија ако е снимена воопшто :D

Македонска забавна песна мислам дека е од поновите, од прилика вака оди текстот:
Зарем има некој на небо
што топло те чува и мисли на нас
Зарем има некој....

Машки вокал, дали ја знае некој?

Македонска забавна песна мислам дека е од поновите, од прилика вака оди текстот:
Зарем има некој на небо
што топло те чува и мисли на нас
Зарем има некој....

Машки вокал, дали ја знае некој?

луѓе стара е песнава,ми текнува дека има само "Келнеер едно пиво и не ме гледај криво" мк рап...кој зане нека ми ја пише

Ај некој што дума португалски да ми каже која е песнава?
http://picosong.com/PKSB/
Ја слушнав на радио и снимив дел, ама ништо не можам да разберам. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom