Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
видеото на песната е со една девојка со тетоважи и пуши цигара, спотот е порнич :D незнам како да ја најдам песнава ја знае некој?

видеото на песната е со една девојка со тетоважи и пуши цигара, спотот е порнич :D незнам како да ја најдам песнава ја знае некој?
Оваа е?:D

Една песна македонска со еден глумец/пејач не знам како се викаше типот. Насловот е Ситизен Кејн или Граѓанинот Кејн. Дел од текстот идеше вака.."Кејн,Кејн,ситизен Кејн х2.....ја сум Кејн од мала преспа.....животот што си го преспа..." и не ми текнува после. На ју туб ја нема ако може некој да ми каже кај да ја најдам

Една песна македонска со еден глумец/пејач не знам како се викаше типот. Насловот е Ситизен Кејн или Граѓанинот Кејн. Дел од текстот идеше вака.."Кејн,Кејн,ситизен Кејн х2.....ја сум Кејн од мала преспа.....животот што си го преспа..." и не ми текнува после. На ју туб ја нема ако може некој да ми каже кај да ја најдам
Ја има. :D

Нешто околу песнава? Не е можно да е снимана само за рекламава.

Нешто околу песнава? Не е можно да е снимана само за рекламава.
Изгледа е правена само за рекламата иако не ми се верува....пробав lyrics на google...shazam исто али јок:)

А на видеово на vimeo пишуе : Music: Nemanja Mosurovic

Изгледа е правена само за рекламата иако не ми се верува....пробав lyrics на google...shazam исто али јок:)

А на видеово на vimeo пишуе : Music: Nemanja Mosurovic

И мене не ми се верува, затоа ја барам. Многу е заразна. Проклето добра песна.

Ајмо рапери. Вака некако идеше:

Моите мисловни процеси се преобразуваат во зборови, во моите кошмари се кријат демони створови, смрдат ко творови, почнуваат да се распаѓаат, мртви тела лешеви во амбис пропаѓаат, и еве ги доаѓаат јавачите на апокалисата, последниот циклус еве започнува еклипсата.

Само ова го памтам.

Барам една песна, наша е,ама на англиски е текстот. Девојка една пее мислам во бенд е или така нешто. Ако не се лажам од Струмица е девојката,и спотот е во некоја дискотека од Струмица.

Нова е песнава, на Антена 5 ја пуштаат летово.
Машко ја пее, не е Џастин Бибер. И има нешто Baby во текстот.
Во спотот еден дечко си седи и свири на гитара.
Било кој?

наша е песнава, ретро некое од времето жена некоја ја пее, брзичка малце знам рефренот е “улици’’, дали црвени улици дали зелени појма неам, во полусон ја слушнав на тивко ништо друго не слушнав .
Ај ако ја знае некој нека ми каже која е, да ја симнав од врати и да продолжам со животов.

наша е песнава, ретро некое од времето жена некоја ја пее, брзичка малце знам рефренот е “улици’’, дали црвени улици дали зелени појма неам, во полусон ја слушнав на тивко ништо друго не слушнав .
Ај ако ја знае некој нека ми каже која е, да ја симнав од врати и да продолжам со животов.
Оваа да не е? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom