- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.074
- Поени од реакции
- 16.649
Ракомет на собраниски е, фудбалот на прва.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ракометот е на собраниски.Пишува ракомет некој дека ќе имало, па после ќе се вклучат.
и Портсмунт он ги крена, мислам на полусезона дојде кај нив и ги издигна а беа укопани долеМоже до утре да се смееме ама со Ари Реднап поатрактивен фудбал ќе играа. Човекот го препороди Тотенхем, дури и ги однесе во ЛШ а втората година го испуштија местото поради Челзи. Сакам да кажам големи амбиции имаа со него и фудбалот за око беше атрактивен. Модриќ под него стана играч.
и Портсмунт он ги крена, мислам на полусезона дојде кај нив и ги издигна а беа укопани доле
![]()
Italy completed 92.2% of passes vs England. Highest pass % by any team in a World Cup game since 1966.
Англија моментално на хартија има два пати поквалитетен состав од Италија, а вчерашниот натпревар е доказ колку само значи тренерот за една екипа. Прандели е одличен тренер и одлично ја имаше поставено играта на своите избраници. Имаше само малку пропусти во одбраната но беа корегирани за брзо време. Хоџсон е тенџере и страшно ми иде на живци, и во Ливерпул ме нервираше многу, затоа што највеќе ги симпатизирам Ливерпул од Англија. Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.
Ако забележите, и на Жунињо вака му патуваа топките. А и самиот Жунињо кажа дека Пирло му го има откриено неговиот шут.
Упм, идам сеа на шоља, чекајте ме утре на насловна на Форбс.Пирло го има ова напишано во биографијата негова.
Цел живот сакал да научи да пуца као Жунињо, цело време гледал негови видеа, го проучувал ударот но никако да го научи. Еден ден седејќи на шоља (вика не е романтично, ама што да праам сеа ) му дошла некоја идеја у главата, одма отишол во Миланело и без да се пресоблече, со патики шутнал и погодил.
Финтата на шутот е топката да ја удриш само со првите три прста и ногата да ја оставиш да патува напред слободна.