Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе уживај, види гоSo toft Hansen nez so ke praat ali pisav pred nekoe vreme deka za Stole se plasam da ne si ide, a najveke stos e plasam e deka ke ide u Metalurg
абе уживај, види гобез паника :р
ај вака. Тофт изглеа не доаѓа, Столе не иде нигде, друг пикер ако решил да заминува тоа е другоSto uzivaj so 4 pikeri... eve koj da si ide?
ај вака. Тофт изглеа не доаѓа, Столе не иде нигде, друг пикер ако решил да заминува тоа е друго)))
Абе не ја знаете вие приказната за Столе и Металург. Попрво ќе отиде у РК Шљога да игра ако постои него ли таму. Башка потпиша договор.So toft Hansen nez so ke praat ali pisav pred nekoe vreme deka za Stole se plasam da ne si ide, a najveke stos e plasam e deka ke ide u Metalurg
оваАбе не ја знаете вие приказната за Столе и Металург.
ај вака. Тофт изглеа не доаѓа, Столе не иде нигде, друг пикер ако решил да заминува тоа е друго)))
Столе ќе ја заврши кариерата во РК Вардар и неговиот дрес ќе го повлечеме од употреба![]()
Ако е заради тоа што играше во Металург океј, инаку Марковиќ е класа играч и е добредојден во Вардар за следната сезона што се однесува до мене. Топ има во раката, му оставиш ли малку простор 99% е гол.Искрено ни Марковиќ не го сакам ама кога нема друг и он ќе биде добредојден.Овие другиве двајца само за џабе пари ќе фрламе никаква корист.
Абе он што сака нека има во рака, коа е пичица, нежен таков играч не ни треба ќе го удрат малце одма се жали на пвореди. И плус викаш ако му оставиш простор па ти и на Терзиќ ако му оставиш простор 90% е гол, ама работат е кога не ти оставаат простор што играч си. Ама реков кгоа нема кој друг да дојде нека го довлечкаат колку да имаме за повеќе ротација и поразновидна игра.Ако е заради тоа што играше во Металург океј, инаку Марковиќ е класа играч и е добредојден во Вардар за следната сезона што се однесува до мене. Топ има во раката, му оставиш ли малку простор 99% е гол.
Еј не зезај, Терзиќ и Марковиќ не можеш да ги споредиш. Марковиќ е висок, огромен, и како што реков горе страшен играч. Што знам, подобар што е достапен моментално не гледам, Кире можеби ќе беше одлична опција но не освои ЛШ со Барселона така да не верувам дека ќе доаѓа следната сезона у Македонија.Абе он што сака нека има во рака, коа е пичица, нежен таков играч не ни треба ќе го удрат малце одма се жали на пвореди. И плус викаш ако му оставиш простор па ти и на Терзиќ ако му оставиш простор 90% е гол, ама работат е кога не ти оставаат простор што играч си. Ама реков кгоа нема кој друг да дојде нека го довлечкаат колку да имаме за повеќе ротација и поразновидна игра.