- Член од
- 23 март 2014
- Мислења
- 1.471
- Поени од реакции
- 1.242
И да остане, мислиш дека ќе игра покрај Палмарсон и Карачиќ?Од каде бај бај Немања?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да остане, мислиш дека ќе игра покрај Палмарсон и Карачиќ?Од каде бај бај Немања?![]()
Прибак има загарантирано место во тимот,и кој и да дојде тој сигурно останува,плус го продолжи договорот како што знам, а зема и македонско државјанство... така да кој и да дојде.. и Палмарсон и Карабатич да дојдат тој не си заминува,и нема веќе што да се дискутира за ова.И да остане, мислиш дека ќе игра покрај Палмарсон и Карачиќ?
Убаво име избрал нема што, инаку мекици ќе правеле кога ќе дојде Штербик деновиве за да може убаво да се најадат и да се запијат со алкохол![]()
Слушнав дека Столе и Џамбо не се поканети на мекици
За нив имало посебна целодневна програма во Аванти![]()
Ако треба Самоил, некој од таа клапа да средува во фудбалот, подобро нека одјебат уште пред да почнат
Ја не знам некој што го средува ракометот, да може да го средува и фудбалот, разлика има земја - небо.
Кемалот останува и понатаму тренер, уште да го наместат Ѓошевски на позицијата на Хаџиевски и тек тогаш ќе видиме Европски Вардар
Од кога дојде Самсоненко, единствената позитивна работа беше Ѓоко, и кога виде со какви дегенерици си фатил работа си се тргна на страна
Оваа незаинтересираност ми делува како Самсоненко да бил приморан да го преземе и ФК. И скиснало на власта да финансира, па кој друг ако не Самсоненко, уствари он и има изјавено, дајте ми бизнис, па профитот ќе го инвестирам во ФК, на крај така ќе искочи дека е
Кога влегоа во ФК приоритет ќе им беше, исто ко и тренинг кампот што најауваа дека ќе биде завршен до Септември
Испокажаа приказни за мали деца, и само Фаранг се ложи уште на нив
I Karacic ako dojde ke bide dramiE sea Goce Makalovski ne daj boze da bide pokanet, e tek tuka veke ke ima ripanje po krovovi
![]()
Тимот ќе биде перфекција, само десен бек ни фали, и тоа по можност да игра во два правци. Ништо друго не е потребно, јас искрено не сакам среден бек, освен ако тоа е Карабатиќ...Реално, не е поентата само да се изнакупуваат играчи а да не се задржи костурот на екипата. Згора на тоа што на среден бек минатава сезона според мене го имавме најдобриот играч во тимот, со речиси константа форма, со многу голови, голови од невозможни позиции, асистенции, организираност во играта. Многумина не ја знаат вистинската вредност на Игор, со сигурност е во топ 10 средни бекови во светот. Ако ништо друго, човекот е дел од тимот и сигурно нема да даде помал допринес од било кој да дојде на среден бек. Прибак си е Прибак, кој и да дојде ќе добива шанса најмногу кога треба..
Така да, уште еден десен бек и ништо повеќе не треба, сигурно ќе имаме Вардар за очи рај за душа лек![]()