Фан клуб - РК Вардар

06/03/2014 - Anatolij прашува: ."Koga od prilika ke gi objavite zasiluvanjata (bidejki moram da zaminam na planina - dedo e bolen a tamu nema internet , vrskata e slaba epten e bez vrska). Ne mozam da spijam dodeka ne cujam .Blagodaram .Forza Plavi."Одговор:
Наскоро, се надеваме пред да заминете.

:pos::pos:

Не бе жими се ќе им пишам прашање:
Дали админот ја конзумира истата дрога како и Станиќ :icon_lol:

06/03/2014 - Anatolij прашува: ."Koga od prilika ke gi objavite zasiluvanjata (bidejki moram da zaminam na planina - dedo e bolen a tamu nema internet , vrskata e slaba epten e bez vrska). Ne mozam da spijam dodeka ne cujam .Blagodaram .Forza Plavi."Одговор:
Наскоро, се надеваме пред да заминете.

:pos::pos:

Не бе жими се ќе им пишам прашање:
Дали админот ја конзумира истата дрога како и Станиќ :icon_lol:

Да прашаме што квалификации треба да имаш за да добиеш работа како Металко.... Нормално и каде го огласиле тоа работно место пошто не видовме никаде огласи :X3:

Да прашаме што квалификации треба да имаш за да добиеш работа како Металко.... Нормално и каде го огласиле тоа работно место пошто не видовме никаде огласи :X3:

Металко си беше вработен, освен кога не е повреден некој друг го менува :icon_lol:

Металко си беше вработен, освен кога не е повреден некој друг го менува :icon_lol:

da de jasno ama mene me interesira za da si metalko dali mora da si na primer fan na mincolurg ili da imas 5 god iskustvo vo zelezara. dali na primer sledniot pat na konkurs moze da se javat eve da kazeme bitolcani... da gi fati majata ne za drugo :pos:

se e vo detalite

Безврска само тензија ќе се прави таму кај што нема потреба.
Иако би сакал салата да биде у наши бои. :свиркам:

Последно уредено:
10440715_884895471536352_5941925278014276238_n.jpg

Дибиров на инстаграм: Македонци☝☝☝☝☝☝

Вардар нема повеќе да купува засилувања

„Вардар го има комплетирано тимот што в година ќе игра. Не преговараме со ниту еден друг играч, завршени се сите административни работи, и со последниот потпис на Арпад Штербик го затворивме списокот. Сите играчи кои во моментов се споменуваат како можни засилувања или пак наводно преговарале со клубот, всушност самите се обидуваат да си ја качат цената на пазарот. Тоа не е начин на работа на Вардар. Играчите што беа интересни за клубот одамна беа контактирани, и со оние со кои најдовме заеднички јазик потпишавме договори. Во моментов не преговараме со ниту еден друг играч, изјави Давор Стојаноски, директорот на Вардар.

Сепак подолго време се шпекулира со имиња на играчи кои би можеле летово да дојдат. Меѓу имињата што се почесто се споменуваат како можни засилувања се Жарко Марковиќ, Давор Доминиковиќ па и Хенрик Тофт Хансен.

„ Сето ова се шпекулции. Никој од овие играчи немал контакти со нас. Марковиќ, Доминиковиќ и Хансен не се интересни, зашто на тие позиции имаме одамна ангажирано квалитетни ракометари. Можно е само да се ангажира некое екстра, екстра засилување, но во ситуација ако се појави таква можност. На сите позиции сме добро покриени, и немаме потреба повеќе од засилувања, вели Стојаноски.

http://sportmedia.mk/stojanoski-igrachite-si-ja-kachuvaat-tsenata-vardar-nema-da-kupuva-zasiluvana/

Последно уредено:
Значи официјално е затворена листата на играчи , нови играчи на Вардар се Лацковиќ , Горбок и Штербик.

Која е логиката да останеме на Брумен и ЈОВЧЕВСКИ на десно крило? :icon_mrgr:

Лошо пазарење е што не земаа десен бек и тоа може да искочи погубно на крај.

Значи официјално е затворена листата на играчи , нови играчи на Вардар се Лацковиќ , Горбок и Штербик.
И Шишкарев.
А си отидоа: Раковиќ, Малумбрес, Даскаловски, Козлина, Мите Стоилов.

Која е логиката да останеме на Брумен и ЈОВЧЕВСКИ на десно крило? :icon_mrgr:

Лошо пазарење е што не земаа десен бек и тоа може да искочи погубно на крај.
Петриќ и Дујшебаев се доволни на таа позиција , на лев бек беше проблемот. :)[DOUBLEPOST=1401907737][/DOUBLEPOST]
И Шишкарев.
А си отидоа: Раковиќ, Малумбрес, Даскаловски, Козлина, Мите Стоилов.
Шишкарев го заборавив . :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom