Game of Thrones

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Само мене ли ми личеше костумот на Оберин на Армадило
Изгледа сакале да доловат змија изглед, ама малце утнале зошто и мене прво на aрмадило ми текна :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Мене тој муабет, ме асоцира со Планината и како тој ги убива луѓето буквално за ништо (видовме во 7 епизода, шо им прави на тие луѓе шо бараа прошка).

Иначе, интересно ми беше кога Тирион кажуваше како за секое убиство има некое име а Џејми вика за братучед(и) нема и одма ми текна како Џејми уби братучед за да му избега на Роб кога беше заробен.
Мене најјак момент во разговорот ми беа очите на Џејми и сожалувањето кое се гледаше во нив - изгледаше како да во секој момент ќе почне да плаче за брат му на кој му е жал за убиените бубачки, а не пак да убие човек. Совршена глума од двајцата тука! Совршена!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.623
Мене најјак момент ми е што сте се попалиле на сцената како да беше врв на серијата, а уствари гледавме реприза на рандом филм од 80'те во кој дечкото шо многу јаде гомна на крај го јаде и калапот. А Оберин изеде толку гомна што единственото изненадување што го чекав (бидејќи не ги читам книгите) е дека Мартин го оставил Оберин да јаде гомна само за да очекуваме дека ќе биде убиен, и после да ја сврти кец у два. Наместо тоа видов лошо наместен два у кец, па дури и она кога поразениот магично се опоравува за да го убие победникот кој е професионалец ама малку се подзанесол во моментот. Дај не ме ј...

Мене иначе ме заболе Тасе дали умрел Оберин или не, ама ГоТ беше серија која идеше контра шаблонот а оваа сцена беше премногу премногу клише.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Читам Arsenalmania форумот да не видам некоја нова трансфер вест и ѓоа гром од ведро небо, огромен спојлер за ГОТ. Пу да ви ебам кретените, нема безбедно место на интернет веќе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Читам Arsenalmania форумот да не видам некоја нова трансфер вест и ѓоа гром од ведро небо, огромен спојлер за ГОТ. Пу да ви ебам кретените, нема безбедно место на интернет веќе.
на redcafe.net не само што те банираат перманентно туку и јузерот ти го бришат, Фергусон школа :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
http://asoiaf.westeros.org/

иако не ми е добро усовршен англискиот, овде налетав на доста спојлери, не го читајте форумов, особено темите за идните епизоди. Гадно ќе се заебете.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

иако не ми е добро усовршен англискиот, овде налетав на доста спојлери, не го читајте форумов, особено темите за идните епизоди. Гадно ќе се заебете.
Што не ти е јасно во тоа A Forum of Ice and Fire? Значи за книгите се пишува, секако дека ќе има спојлери за сериите...:facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

на Вестерос само ако си глуп ќе се заебеш. Со капс лок ти пишува кај имаш спојлери, кај немаш. Посреден форум од тој, амин. Види имаш подфорум само за серијата, па епизода по епизода, кај тргна ти...

Kajgana Shop

На врв Bottom