Game of Thrones

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
и @Trpe Grozni

A како заклучивте дека зборам само за серијата? :) Фан база се прави и у јас сум геј. Сигурно и у јас сум геј сите го сакаат Тирион и таму е омилен на фановите. Ако у Хари Потер може да се створи фан база на Невил Лонгботом, спореди само со таа на Тирион од GoT.

И пак стојам на тоа, дури и да немаше фан база, настаните така се одвиваат што е сосема нелогично, не штима и ништо не наведува на тоа дека би можел да умре во оваа сезона.
Само што јас сум геј е напишана пред 14 години.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само што јас сум геј е напишана пред 14 години.
И? Тогаш баш уште поголема логика има за да знае тачно кои ликови се fan favorites, кои не. Сеа не знам колку време проаѓало од издавањето на еден дел до друг, али пак, и самиот лик реално е единствениот кој сите го сакаат, и секој би бил свесен за тоа дури и да не знае што се збори за неговата jaс сум геј или филмот.

Али ај, ова е на границата што не би сакал да се преминува, затоа прекинувам со дискусијава која има допирни точки со јас сум геј..

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Не се потресувајте Oberyn е јак момак, со клифхенгер заврши, може ќе преживее.

Just a flesh wound.

На кој му текна да го модерира the K word, или филтер е некој? Најјак! :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.043
Whad da fucking fuck со ова "јас сум геј" срање од претходните постови? :eek:
Мислам дека модератор наместил автоматска корекција во "јас сум геј" кога некој ќе напише книгата или слично.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Мислев ќе поминам цела сезона без никој да ме спојлерира, ама не успев.
Вчера отворам ФБ и ја гледам сликава со текст :

Oberyn is that you ?

иако претпоставував како ќе заврши борбата (поради спојлерот), сепак крајот ме остави со отворена уста.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Цел ден избегнував спојлери, синоќа ја гледав епизодата и крајно сум разочарана, јебемлига Мартин!
Ми го уби омилениот лик!
Ај нека ги убие сите до крајот и нека остане само синчето на Лајса!
Уште не ми се верува дека Оберин го нема!:place::place::place:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Цел ден избегнував спојлери, синоќа ја гледав епизодата и крајно сум разочарана, јебемлига Мартин!
Ми го уби омилениот лик!
Ај нека ги убие сите до крајот и нека остане само синчето на Лајса!
Уште не ми се верува дека Оберин го нема!:place::place::place:
Stay tuned for the Sand Snakes :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мислам дека модератор наместил автоматска корекција во "јас сум геј" кога некој ќе напише книгата или слично.
Да имаше автоматска опција и ти сега ќе имаше ја сум геј во мислењето. Кој и да го едитираше ова, џими или вот, ме изнасмеа сабајлечки :D
Ај идам да читам ја сум геј. :icon_lol:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да имаше автоматска опција и ти сега ќе имаше ја сум геј во мислењето. Кој и да го едитираше ова, ме изнасмеа сабајлечки :D
Ај идам да читам ја сум геј. :icon_lol:
Првата секунда помислив Мартин има такво дело "Јас сум геј" поврзано со серијалот за Игра на Тронови, си викам WTF ама си сигурно мора нешто друго да е, и на крај ми светна Smert кога пиша. Модераториве лисици еј :D ...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom