Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
World War Z е доста лош. Колкави очекувања имав, а едвај 5ка му дадов. 7ката на ИМДБ и тоа како не е заслужена.

Балканот не е мртов... Многу грд филм. Почетокот беше необичен, но ми се допадна. Ама после 20-та минута ау ау ау грозно, грозно. Сценографијата незнам дали е намерно таква или зошто немале доволно пари, онаа српкињата со ужасно лош македонски... кое од кое полошо. Прекинав по 24 минута, неможам, психички ме истошти. :смајлитоштоповраќа:

Ја има ли некој гледано трилогијата Easy Money ака Snabba cash со Робокапот?
Да се симиња или не?

Тhe Damned United врв!
Сосема различно од други спортски клише филмови.
За секој фан на фудбал must watch.

x men days of future past до толку е добар ?

8.6/10 ќе паѓа ова или рано е да се збори ама гледам сеа за сеа не мрда

Вечер на Вес Андерсон вечерва, Mooonrise Kingdom (R) + Budapest :love::love::love:
Ја цел месец си гледам Вес филмчиња, ми остана уште еден два да можам некој си ранкинг да им направам :D

Ја цел месец си гледам Вес филмчиња, ми остана уште еден два да можам некој си ранкинг да им направам :D
Мене уште Rushmore и Blue Rocket или како и да беше... засега Royal Tenenbaums #1 :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Мене уште Rushmore и Blue Rocket или како и да беше... засега Royal Tenenbaums #1 :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bottle Rocket :D

Тененбаумс мене ми е прв Вес филм што го имам гледано така да по добро го памтам, ама Moonrise ми е #1 ем поради тоа што го гледав во кино ем поради филмот :D А мене Rushmore и те како ми се допадна (можеби затоа и што немав големи очекувања)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom