Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Бомбастичен ДрогирашThe.Grand.Budapest.Hotel.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Изгледа publichd отиде во историјата ,не ми отвара ништо.
Ја цел месец си гледам Вес филмчиња, ми остана уште еден два да можам некој си ранкинг да им направамВечер на Вес Андерсон вечерва, Mooonrise Kingdom (R) + Budapest![]()

Bottle RocketМене уште Rushmore и Blue Rocket или како и да беше... засега Royal Tenenbaums #1
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

А мене Rushmore и те како ми се допадна (можеби затоа и што немав големи очекувања)

Колку пати ќе го гледаш Non-Stop, нели пред неколку дена кажа дека е еден од подобрите трилери последната деценија?

Уствари 90% од мислењава во темиве се поврзани со хајпот за некој филм. И затоа кога сите ти викаат дека некој филм е "EJ ЧОВЕЧЕ ЗАКОН МОРА ДА ГО ГЛЕАШ" имаш големи очекувања и затоа на крај се разочаруваш. Е за да нема многу разочараувања најпаметно ви е никакви очекувања да имате за тие филмови па на "голо" да оформите мислење за тој филм
не си врзувајте филмови.Нека направи ваков клип и за Армагедон :lol:

Fair GameПрепорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари.
Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова.![]()
Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари.
Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова.![]()