Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е проблемот што не можам да ги отворам страните mon.gov.mk и dic.edu.mk? Уште се замарам со екстерно па ми требаат да видам што полагам.
Добро, ама и кога ја отвараше кај другите кај мене не сакаше да отвори.
Добро, ама и кога ја отвараше кај другите кај мене не сакаше да отвори.
Да прашам што може да биде проблемот: на десктоп-компјутерот брзината на интернетот ми е како што треба, 40 мбпс (еве 38-37 нека биде), но на лаптопот неќе да крене над 20 мбпс никако. Рутерот ми е до 150 мбпс, значи не е до тоа. Го ресетирав неколку пати, викнав екипа и од кабловската, но ни тие незнаеја во што може да е проблемот. Помош?
Добро постои некој на светов што може да знае што е проблемот ? Нема кај не прашав никој ништо не знае (освен нели избриши кеш меморија пробај нов броузер ама па нејќе)Интернетов randomly не ми лоуда некои страници неколку пати во ден. Фејсбук,Редит,IGN,Вимео.... појма немам што е финтата ама иритира повеќе од комарец.
Чисто за споредба можам да ги броузам Кајгана,Јутјуб,Твитер..
Исто ми се дешава кај мене на хром во последно време, незнам зоштоДобро постои некој на светов што може да знае што е проблемот ? Нема кај не прашав никој ништо не знае (освен нели избриши кеш меморија пробај нов броузер ама па нејќе)
Ако и утре нкој не знае у ДК ќе прашам![]()
Не сум единствен ??? Не могуче.... на пример еве прееска у 6 ипол ми се пушти фб па пауза саат (а и другите сајтови) па еве сега пак...watИсто ми се дешава кај мене на хром во последно време, незнам зошто
Не сум единствен ??? Не могуче.... на пример еве прееска у 6 ипол ми се пушти фб па пауза саат (а и другите сајтови) па еве сега пак...wat
А да пробаш со друг пребарувач гогле хром е најглуп најбавен пребарувач според мене вака те заебава треба повеке пати мн бавно понекогаш отвара а сите го користат а е глуп бавен.... ја на пример си користам опера и си неам гајлеШто е форава со ова? Што и да пишам на гугл горе во срч барот ништо не се појавува, треба секогаш по 2 пат да пишувам и ме иритира тоа. Солуција?
Прегледај го приврзокот 94296
Па да едно време Хром беше најбрз и од тогаш стекна многу корисници, ама сега дека е преоптеретен и со многу корисници се повеќе и повеќе зеза.. Гледам Мозила сега апдејт има некој добар, викат супер си бил па ќе видам или Мозилава или Опера ќе пробамА да пробаш со друг пребарувач гогле хром е најглуп најбавен пребарувач според мене вака те заебава треба повеке пати мн бавно понекогаш отвара а сите го користат а е глуп бавен.... ја на пример си користам опера и си неам гајле![]()