Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Па вие ако не знаете кој треба да знае? :icon_lol:

Авторот на непрежалената тема за Серија Б 2013/14. Тој мора да знае, ако не знае, не заслужува тема никогаш да му отворат за Б. :D

не е лигата завршена уште во серија б, има уште едно коло кое ќе се одигра во петок. За плеј - офот не знам точно, ама мислам не е одредена сеуште дата. проверете си.

Официјално Парма не доби лиценца за ЛЕ, голема неодговорност на управата изгледа не очекуваа толку добра сезона. Торино ако ги задржи Черчи и Имобиле можи да направи некаков успех но без нив двата не знам дали и група ќе поминат.

Официјално Парма не доби лиценца за ЛЕ, голема неодговорност на управата изгледа не очекуваа толку добра сезона. Торино ако ги задржи Черчи и Имобиле можи да направи некаков успех но без нив двата не знам дали и група ќе поминат.

Пак Серие А е во непријатна ситуација ако си отидат Черчи и Имобиле.

Мајката ќе им ја расплачат на Торино во Европа.

Глупости у боја ... :facepalm:

10348222_724493497594368_1858820707991683812_n.jpg

A znae nekoj konkretno da objasni sto im fali na Parma, potocno zosto nemaat pravo da igraat vo Evropa?

A znae nekoj konkretno da objasni sto im fali na Parma, potocno zosto nemaat pravo da igraat vo Evropa?
300000 Евра сме должеле као демек и заради тоа не ни даваат лиценца. А не дека сме единстевени во цела Европа што должат пари.

Да од утре Имобиле е нов играч на Дортмунд. А Торино ќе купи некој од братскиот клуб Фиорентина :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom