Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро и јас малце претерав, ама овие второлигашиве по колку сакаш да имаат, 20.000-30.000 доста им се.

Јас мислев на тимовите од ПЛ, барем првите 15 кои се стални учесници имаат стадиони околу 40.000 во просек.:)

Се извади у 90-та минута:icon_mrgr:

Сезона 2013/2014

Серија А

просечен капацитет - 41.100
просечна посетеност - 23.385

Премиер лига

просечен капацитет - 39.600
просечна посетеност - 36.630

Значи капацитет тука некаде, а разликата во посетеност е поприлична, не дека тоа е изненадувачки.

Абе бидејќи долго време не сум бил поврзан со интернет и немам баш доволно информации да си прашам нешто овде сигурно ќе ми одговори некој.

Милан наредна сезона во кој шешир ќе биде за натпреварите од ЛШ, прв или втор?

coffee.gif

Абе бидејќи долго време не сум бил поврзан со интернет и немам баш доволно информации да си прашам нешто овде сигурно ќе ми одговори некој.

coffee.gif

Знаеш дека легендите на клубот Амелија и Бонера се степале на тренинг...? :icon_lol:

coffee.gif

ХАХ ! Најсвежо сеќавање на било каков успех во Лига Шампиони на навивач на Јувентус му завршува со пораз од Милан... прави смешки за Милан и Лига шампиони :icon_lol:

181764hp2.jpg

какви беа шеширите оваа година ви текнува ? :icon_mrgr:

coffee.gif
остај тоа... моли се пак галата и копенхаген да не ви се паднат во група...опасно е да се игра во турција...:coffee:

Вие пазете се од Сасуоло, опасно е и со нив да се игра...

Брат, Итаљаниве сами си ја ебат лигата...сериозно.

1. Имаат најголеми даноци
2. Имаат најскапи карти (или едни од најскапите)
3. Тимовите како Наполи и Јуве нејќат да играат Лига на Европа пошто таа лига е под нивната чест.
4. Интер и Милан се послаби од Х. Турново задњиве 3-4 години и ЛШ титулите од пред дедо Ное може у гз да си ги бутнат.
5. Јуве има помош од судии и без никаков напор се шета низ лигата и затоа после го фафка у ЛШ :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Брат, Итаљаниве сами си ја ебат лигата...сериозно.

5. Јуве има помош од судии и без никаков напор се шета низ лигата и затоа после го фафка у ЛШ :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Сеа кога ќе дојде таа момичката што суди, Буфон има да ја шмекне одма, и секој напад офсајд ќе го суди за екипата која напаѓа против Јувентус. Кога Јувентус ќе напаѓа, на Буфон ќе мисли и нема да внимава на играта. :D

А може ќе ја шмекне и Бразилката, ако се деси чудо и она добие можност да суди на СП, па може и Италија ќе освои.:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom