Watch Dogs

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување
E3PedCc.png

Само што сакав да го постирам, среќа ми стигна нотификација дека има повеќе мислења на темата...
Иначе, за тие што ги мрзи, skidrow си прават mining на биткоинс преку торентов.. Ќе причекаме некој ден...

Едит: Многу луѓе се жалат на BSOD и не можност за save game! Торентов не е ништо друго освен bitcoin miner.

Само што сакав да го постирам, среќа ми стигна нотификација дека има повеќе мислења на темата...
Иначе, за тие што ги мрзи, skidrow си прават mining на биткоинс преку торентов.. Ќе причекаме некој ден...

Едит: Многу луѓе се жалат на BSOD и не можност за save game! Торентов не е ништо друго освен bitcoin miner.
За неупатените ко тебе еве објаснување:

SKIDROW уште немаат направено release на играва. SC и SG се копии на SKIDROW кои го злоупотребуваат нивното име. Ако сакате да сте сигурни дека нема да имате вакви заебанции, чекајте scene release. Ако не знаете што е scene release - чекајте некој на форумов да пише кога ќе има (еве јас можам да пишам).

^ нема такво нешто кај мене, ваљда тој што ја стаил на некој публик тракер си ја модифицирал малце за да оди нешто во негова полза :)

Иначе доста ме зарази играва.

Да ја купувам за пс4 или јок?

Jas nemozam da ja simnam pak, ova mi go dava na torentot, odnovo ja pustiv 10 pati. Do sto moze da e?
Izgasiv i av.

WahnPmK.png

Od drug tracker proba?

00xc000007b дечки ај нека помогне некој... прво ми бараше многу длл. фајлоој да спуштам, а сега ми се јавуе овој проблем.

E3PedCc.png

Хаха,господе боже. :)

00xc000007b дечки ај нека помогне некој... прво ми бараше многу длл. фајлоој да спуштам, а сега ми се јавуе овој проблем.

Пиши и конфигурација за секој случај.
Софтверска и хардверска.

Јас имав сличен проблем со NFS Rivals. Грешката беше слична, со 9 место 7.

Чим си пробал со симнување на dll фајлови и не успеало, пробај и реинстал на

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632

ништо... можда и до верзијата која ја спуштив е... од замунда делукс верзија од SG

Симнувајте од официјалниот сајт на Skidrow и нема да имате проблем.

Башка и да го имам процесот, ќе го оставам преку ноќ, нека си има ќар човекот/тимот. Колку пари мене ми заштедил :)

Последно уредено:
Тапа тоа хакирањето.. :D Ептен ми е линеарна и премногу скриптирана секако дур си на мисија, само стискај дугметиња за кавер, за хак, за све..
Возењето не е лошо ама и не е нешто фантастично..
Изгледа добро од тоа што може мојата канта да вози на 1900, грдо ми е да намалувам резолуција, боље би губил на детали него да добивам блурнес, поготово на тв.

Малку поиграв дур видам дали се пали и е во ред.. изгледа игриво ептен, да не биде само некоја хајтек верзија на слипинг догс или шотијасзнам.
И одново сакам конзола сега.. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom