Watch Dogs

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување
ПЦ верзијата ќе биде каде каде подобра од конзолашките. Имаше некаде по нетов, дека ПЦ им е Lead Version или што ја знам таму. Таа ќе биде визуелно најдобра, додека другите работи ќе бидат колку можат исти

ПЦ верзијата ќе биде каде каде подобра од конзолашките. Имаше некаде по нетов, дека ПЦ им е Lead Version или што ја знам таму. Таа ќе биде визуелно најдобра, додека другите работи ќе бидат колку можат исти

Па тука е слободата кај писи гејмингот..
Колку е пс4? 30.000к да речеме. Напрај конфигурација за 30.000 па споредувај.
Одсекогаш компјутерите биле во предност од аспект на слободата кој-колку-со-џебот. Можда поскапо оn-the-long-run али секое задоволство се плаќа. :)

Embedded media from this media site is no longer available
Embedded media from this media site is no longer available

Играта изгледа феноменално! :cuc:

Само, видеата се малце тешки за гелдање, оти луѓето што играат немаат појма шо праат.

Епа дечки...
оде Јабана.
Untitled.jpg

И на минимум тоа.

Минимумот се ниски. Само RAM 4 гига шо иам. Битно DLC најавија уште пред месец ипол. Брао бе, ама прво бар играта да искочеше.

Се загреав да и направам pre-order на игравам, кога ке видам, што ке видам. 9 различни верзии :eek:
wtf!
Јес да за ПС4 е основната и голд едишн, ама што има повеќе во голдот (освен season pass)? Ајде некој ако знае нека објасни, јас колку што гуглав не најдов некои добри податоци.
Нели ПС4 корисниците ке имаат ексклузивен 1саати повеќе гејм? Сеа читам демек во deluxe едицијата за пц (која е најскапа воопшто) ќе имало 2саати ексклузивен материјал.
Неможам во логиката да им влезам.

Ваљда дека ПЦ им е lead version(whatever) или ПЦ-то им е lead platform, и ваљда како таква добива најмногу бонуси.

Рашуркав и видов дека голд едицијата за пс4 е step up from deluxe edition for pc како што пипуваат. Значи во случајов лажат што велат дека ке има 60 минутен ексклузивен материјал во конзолите.
Е сега тоа степ ап што му значи појма немам. Кој е тој чекор напред. Сигурно некои hacking boots што не играат ама баш никаква улога во играта. Исто така Seasson Pass (DLC-то) глупаво што направија уште не излезена играта одма длц, надградба. Во длц-то играш со друг карактер. Овие (педерски да ги речам) работи тотално ме пишманат да не ја купам играта.

Иначе на замунда излезена е за ПС3 + длц-то. Па ајде симнувајте, играјте, па пишете мислење.

Кога ке излага за PC?

Вторник.

Симната за xbox 360, ама ќе почека малце иначе отидоа испитите :D

Вчера ја земав за xbox ама тек у недела ќе можам да и седнам :/

Последно уредено:
Ја има на kickass , прашање на време кога ке излезе кај бугариве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom