Watch Dogs

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав, одлично изгледа играва на прв поглед. Ама графичката ме јебе нешто, не можам да ја играм :((( Први импресии, изглеа дека потрошиле доста време на детали и приказната, со оглед на тоа што имаше доста cut-scenes до кај што изиграв.

Ја симнав, одлично изгледа играва на прв поглед. Ама графичката ме јебе нешто, не можам да ја играм :((( Први импресии, изглеа дека потрошиле доста време на детали и приказната, со оглед на тоа што имаше доста cut-scenes до кај што изиграв.
Мапата колкава е? Зошто нели најавуваат unlimited open world. Сеа нормално дека неможе да биде унлимитед, него големинава на играва воопшто колку време ќе завзема?

На колку гб рам ја проба? Дали со помалку од 6гб рам ќе ја стартува:D?

Специјално форматирав да стаам 64 битен ОС за играва, а и поновиве што почна да излагаат...

Meh, процесорот и графичката што се наведени за минимум се токму моите. :D
Имам 4гб рам, дајте некоја плочка на заем. :D
Ај баш ќе видам дали ќе ја пушти, симињам сеа. Мада осеќам дека ќе се напнам ради феил графика/сецкање и ќе треба да зимам нов компјутер.
Ама графичката ме јебе нешто, не можам да ја играм :(
Од кај знаеш дека те ебе графичката? Што поточно се случува? Дај инфо.

Edvaj chekam doma da stignam da ja simnam, dobra igra chekam ushte od FC3. Mozhebi mal problem kje bide shto e bazirana na Nvidia i Physx, no na i5 3570K @4.4 i 7950 @ 1100/1600 ne veruem da prai frki.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Ја пушта со 4 гига, засецкуе од време на време али игрива е. Јака е, се осеќа :D

Мапата колкава е? Зошто нели најавуваат unlimited open world. Сеа нормално дека неможе да биде унлимитед, него големинава на играва воопшто колку време ќе завзема?
Watch-Dogs-Map-Watch-Dogs-vs-GTA-5.jpg

Еве колкава е во споредба со GTA 5 и GTA 4 (Watchdogs e сивата). Не е нешто многу голема, ама имај во предвид дека се работи стриктно во градска средина и има многу инфраструктури кои може да се хакуваат. Инаку просечно 35-40 саати за завршување. Иначе на конзоливе играва изгледа многу лошо. (especially PS3 & X360).
На колку гб рам ја проба? Дали со помалку од 6гб рам ќе ја стартува:D?
На 8гб ја пробав, не би било проблем да се стартува и на помалце.
Специјално форматирав да стаам 64 битен ОС за играва, а и поновиве што почна да излагаат...

Meh, процесорот и графичката што се наведени за минимум се токму моите. :D
Имам 4гб рам, дајте некоја плочка на заем. :D
Ај баш ќе видам дали ќе ја пушти, симињам сеа. Мада осеќам дека ќе се напнам ради феил графика/сецкање и ќе треба да зимам нов компјутер.

Од кај знаеш дека те ебе графичката? Што поточно се случува? Дај инфо.
Графичката веќе со недели ме ебе, мислам дека пробав се што е можно од софтверска страна (освен флеш). Од утре почнувам да ја чепкам внатре и можда ќе барам кулер. Багната е нешто, брзината на фанот не се зголемува без разлика колку е оптоварена графичката. Затоа и загрева над 90С после 3 мин играње ФИФА на пример. Мануелно воопшто не ми дава да мењам fan speed.

^Па богами и сварно тоа се дешава во реалноста.. за жал.

Интересни работи им текнале, проаѓам во еден худ да соберам кола, гледам нигери рокаат фристајл а еден мава битбокс..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom