Насилства во Македонија

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Како бе нема логика? очекуваш таткото да трча со иста брзина како детето, што ако се бркале 3 минути? тоа се случува за 5 секунди, а таткото, како поспор верувам дека бил прилично одалечен од нив во тој момент, не успеал да стигне....
Кажаа дека со кола тргнале да ги бркаат. Затоа викам дека нема логика според ова.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Вори брат ама кога повеќе луѓе ти кажуваат нешто... веројатноста дека ти си во право а другиве не, се цивка со нулата. :D

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
сите ми јадете гомна по мене , ме правите будала , но не се читате што зборувате и на што повикувате на етничко убивање... разбирам емоции , но мора само контрола,каде се админите ?! .... доста сум разочаран од поеќето стари членови кои изиграваа модел на пример , ама падна митот ....
На кој му е гајле дали ти си разочаран брат? Ние не те правиме будала, ти сам се правиш. Кога ќе сфатиш дека УБИЕЦОТ ИМА НАЦИОНАЛНОСТ?

T

templar55

Гостин
сите ми јадете гомна по мене , ме правите будала , но не се читате што зборувате и на што повикувате на етничко убивање... разбирам емоции , но мора само контрола,каде се админите ?! .... доста сум разочаран од поеќето стари членови кои изиграваа модел на пример , ама падна митот ....
Затвори си ги вратата цврсто, дигни си уште еден метар ѕид. Следуваат молотови, којзнае може некој да ти падне баш у твој двор... време е !

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.955
Кој е во можност нека трга накај Ѓорче. Се комбинираме од маало за натака.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.356
Уште еден живот си згасна.Правда ќе барале оф бе куртони едни ставете се на нивно место.Мене некој детето да ми го утепа има да ги сотрам сите 16% што се во државава, а не да се бркам по судови да докажувам дали е крив или не.Уште убиец бил нема врска националност.Ми се сере од народов и државава.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Прво што ми падна на ум беше протест пред Влада, ама знаеме дека ништо од тоа нема да се постигне, само на алфите нови занимации со момчиња што протестираат ќе им најдат, за да ги "смират" тензиите. Вака, батали и Влада и се, земи се во свои раце. Што се однесува до најточна приказна, само мајката и таткото знаат, никој од порталиве не верувам дека ќе објави 100% валидна сторија.
Абе каков протест...Влегуваат сите и се палат,ни алфи ќе ги сопре ни никој...Не помагаат мирно протести со знамиња и пароли на хамери...Како во Украина...Влегуваш,правиш како земјотрес да имало,излегуваш,ама со ваков народ со испрани мозоци тешко...Попрво нашите ќе те прададат отколку да те фати полицијата или сл...

Член од
2 мај 2014
Мислења
42
Поени од реакции
9
Не бива ништо од нас..Каде се македонците како тие што биле пред 100 години ? каде е тој бунтовен народ го нема сите ќутат станавме малцинство во своја земја...

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Се додека народ од 600,000 гласа за бесплатни карти у автобус на избори за партијата која министер за одбрана го поставува началникот или не знам што на УЧК кој пред 13 години се бореше против Македонија, ќе си патиме. Се надевам еден ден ќе им (ни) пукне филмот во целина и од корен има да се смени државата. Иначе тешко на нашите деца и внуци.
Проблемот е што која било партија да дојде на власт мора да прави коалиција со шошоните и да им дава вакви позиции иначе курвите од Меѓународна заедница одма ќе се јават не се секирајте.....готова е работата државата се продаде на велико во 2001 година на политички план (бевме приморани иначе ќе бевме бомбардирани исто како Србите, што искрено можевме да го истрпиме и сега да си немаме вакви проблеми).

Тоа ти е тоа братче....во банана држава живееме за жал, дури и се чудам дали сме стварно потомци на лица како Гоце Делчев , Кузман Јосифовски-Питу, Даме Груев, Ченто итн....пошто некако сме скроз различни од нив кога е во прашање државата...срамота.

Член од
2 мај 2014
Мислења
42
Поени од реакции
9
Абе каков протест...Влегуваат сите и се палат,ни алфи ќе ги сопре ни никој...Не помагаат мирно протести со знамиња и пароли на хамери...Како во Украина...Влегуваш,правиш како земјотрес да имало,излегуваш,ама со ваков народ со испрани мозоци тешко...Попрво нашите ќе те прададат отколку да те фати полицијата или сл...
Во право си,мора да се одмаздиме...

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Каде се админите?Тоа и јас се прашувам да ти свирнат една недела бан како мене што ми направија бидејќи сум ,,терал сеир на теми бла,бла''...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Дечки ,ај ве молам , смирете малку, реков да престанете со повици .... доста !!! :mad:
Извини тебе ќе те прашамо,море колку и да не сум за насилство,Ама за со нив друго чаре нема.да беше некој шпон у прашање до сега ќе вриеше од калимеровци,ќе гореше Скопје,ама ок учени смо ние ,и вакви ко тебе памет ќе ни продаваат на форум.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Кажаа дека со кола тргнале да ги бркаат. Затоа викам дека нема логика според ова.
Со кола се брка додека тој што бега е на улица каде што колата може да се движи, претпоставувам дека скривнале во некој дел кој не е прооден за моторни возила.

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Се додека народ од 600,000 гласа за бесплатни карти у автобус на избори за партијата која министер за одбрана го поставува началникот или не знам што на УЧК кој пред 13 години се бореше против Македонија, ќе си патиме. Се надевам еден ден ќе им (ни) пукне филмот во целина и од корен има да се смени државата. Иначе тешко на нашите деца и внуци.
Ако си дочекаме деца и внуци...

B

Borg_Drone

Гостин
@Röddást

http://sitel.com.mk/mk/sprechen-nov-incident-vo-skopsko-gjorche-petrov

Ти сликата што ја постави ја превзема од Сител или пак они ја превземале од тебе?Зошто ако ја превземале од тебе значи има некој од срање-телевизијава кој пишува на оваа тема.
Баш отворив да видам што има ново на дневниот ред за перење мозок и наидов на ова.Сакав да видам со кои зборови ќе го „перат“ сега Величенствениот Чарли Чаплин и слични глупости....

Kajgana Shop

На врв Bottom