Насилства во Македонија

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Полека луѓе не избрзувајте со заклучоци иако најверојатно тие заклучоци се точни. Знам дека неможе човек да остане рамнодушен кога некој му се м*ча во двор ама да чуеме/видиме прво веродостојни информации па отпосле да кршиме да палиме.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
За да смират страсти. Обичен пичкински медиум. Ова само може еден тип на животно да го направи се знае кои се тие. Ако верувате уште у приказни за соживот стварно ме е жал. Овие треба конечно да се спалат.
Точно ... мамата нивна на кој медиум беше овој што напиша дека другар му го утепал...сеа зборев ми рекоа дека овие што биле први на место на настан викаат дека лом било направено детето.............аххх леле кога ќе ни дојде памет уште колку родители децата треба да ги изгубат од овие инцестоидни говеда.....

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
не тропајте глупости ,дека треба да се истребуваат луѓе од одредена нација ..... јадете гомна без да размислувате .... има будали и кај Македонците и кај Албанците ... не можеш да лепиш етикета туку така .... :(
Племе се не се нација.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Колку шо го решија со тие децата кај Смиљковското езеро не се сомневам дека и овде ќе ја закашкаат работата.

Или ќе изјават "Е, па вие за еден чоек кревате галама"
До таму сме стигнати.

Јас не знам овие од влада како вечер мирно спијат, не ги гризи барем малку совест шо ни се дешава на Македонциве.
која влада бе другар, која влада? Ние имаме влада. Добија и толку беше тоа, сеа 5 години со јајцата во раце ќе седиме. За езерото чекаме уште, еве веќе година ипол, ова ќе го решат за 2 недели и ќе речат несреќен случај било.

B

Blade Torch

Гостин
Колку е жално . Ќе се собереме вака по форуми и социјални мрежи од трагедија до трагедија , ќе ги исплукаме , извреѓаме инцестоидните и на тоа ќе остане . Оти сепак , коалицијата у парламентот е најбитна море хееј , а и соживотот нормално . Ма не едно , абе 10 нека убие ако треба , што има врска . :mad: А вака ќе остане уште долго ( за жал) . Стишувај , смирувај и примај го ... нека плачат мајки по убиени деца за баналности и нека живеат после тоа.

Q

qazwsxedc

Гостин
Ако се потврди дека убијците биле љочки,сите ке пишуваат по нетов маме ке им ебеме,мора да им се врати итн..
Можеби ке се организира некој мизерен протест со макс. 500 луѓе и се ке се заборави исто како случајот Смилковско езеро..

Нека почива во мир дечкото..:):)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
која влада бе другар, која влада? Ние имаме влада. Добија и толку беше тоа, сеа 5 години со јајцата во раце ќе седиме. За езерото чекаме уште, еве веќе година ипол, ова ќе го решат за 2 недели и ќе речат несреќен случај било.
Eпа тука лежи зајакот. Шо цело време живејме во страв и не смејме да ги чепниме, а тие кога се креваат ние в дупка седиме зошо знајме дека ќе напрает уште поголеми инциденти и ние ќе го јајме посекако.
Ако ти текнува на лани тие протести и контра-протести.
Во ЈСП цело време прават инциденти, кој известува, кој кажува за тоа? Сител, Канал 5, МТВ?
Страв ми е до факултет да одам јеботе. Или ако чекам автобус таму. Не сум на никаков начин заштитена, а ти свритат, ти довикуваат, шознајш шо можат да ти напрат.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Еден од сега тројцата е фатен, ќе биде решено ова. Проблемот е што колку ќе бидат казнете а најголем проблем е КАКО ДА НЕ СЕ СЛУЧУВААТ ВАКВИ СРАЊА!!!!
Со кастрација.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Според сител бил убиен/избоден од тројца непознати мажи ...(извор вести)

Ф

Флеш

Гостин
Дечки ,ај ве молам , смирете малку, реков да престанете со повици .... доста !!! :mad:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Eпа тука лежи зајакот. Шо цело време живејме во страв и не смејме да ги чепниме, а тие кога се креваат ние в дупка седиме зошо знајме дека ќе напрает уште поголеми инциденти и ние ќе го јајме посекако.
Ако ти текнува на лани тие протести и контра-протести.
Во ЈСП цело време прават инциденти, кој известува, кој кажува за тоа? Сител, Канал 5, МТВ?
Страв ми е до факултет да одам јеботе. Или ако чекам автобус таму. Не сум на никаков начин заштитена, а ти свритат, ти довикуваат, шознајш шо можат да ти напрат.
пропадна македонија. Арно валандово е мирно место, ваков случај не паметам јас, не би требало да се плашам, ама ова што ни се случува...

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Мир да немаат, да им еам тоа, не може човек на улица да излезе, гадотии едни со испиени мозоци. Нека почива во мир детево, што ни криво ни должно си отиде и плати цена за вакви слепци што уште не се научија на ред, живи да изгорат, говеда едни.....

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ќе се напишело по форуми само и ќе останело така. Ова е Ѓорче, ако им текне сега ќе се соберат и ќе тргнат накај Сарај. Минатиот пат го запалија мостот дрвен, да не биде сега миниран овој пешачкиот за Сарај. Ама не беше вака порано, ама ај...

Kajgana Shop

На врв Bottom