Насилства во Македонија

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Овие од власта имаат отворено преку 10 портали, така да може еден од нив да е. ;)

Доби доживотна затворска казна, откако уби двајца со пиштол за да ја одбрани првин својата ќерќичка од неколку години, а потоа нели и себеси.
Поалбанска држава од Македонија нема, за некој година ке ја земат и власта, а за 2 децении и државата.

B

Borg_Drone

Гостин
Ај не тресете глупости во стилот на „ваква работа како убиецот немал националност прифаќаат само некои си карактери од одреден број на населби“.Секој кој е нормален човек ќе осуди ваква работа и верувам дека и тие кои го напишале тоа пак дека го осудуваат ова убиство, само сега се загреани емоциите што е сосем разбирлива работа.И политичариве нека се решат веќе, не може политиката и законот да биде за некој мајка а за некој маќеа, бараат мултикултурно општество а во исто време за нас важат законите а за другите не важат.Зошто секогаш во вакви глупости (како што беше и случајот со Кале) го кркаме најдебелиот стап највеќе.Нека си се решат веќе, зошто кога ќе пукне ќе има толку демотивирани Македонци што не верувам дека некој ќе застане да си ја брани државата.Ебате идиотите.Ја уништија државава.

Нека му е лесна земјата на детево, многу ме трогна и мене ова искрено, особено кога прочитав дека мајката седела покрај безживотното дете на нејзиниот син, страшно, навистина страшно.......

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Телото на детето уште е ваму, еве искочив јас, не е дојден истражен судија сеуште ајахајајаајајсс ебате соленката од држава. Врие од полиција и од народ, ова нема да остане вака

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Дојде време да се иде со пиштол по улица.
Остај што ќе те ограбат па и ќе те убијат.
Многу лошо :facepalm:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Каков бојкот бе:pos:,сега нема да купуваме семки од Албанците,туку само пакувани од фабрика?Зар не свакате дека ова е само провокација за да се земат и двете албански партии во формирањето на владата во следниве две недели.Се ова е испланирано во некоја џамија,жртвата е рандом.Првин се подигаат тензиите,а потоа Албанците ке се чуствуваат загрозени.Они ни убиваат дете,а ние ке ги наградиме со повеке и подобри министерски места.Како да ги бојкотирам,министерот за одбрана,министерот за економија,министерот за правда.Врти сучи,секогаш ние сме е*ената страна.Допрва почнуваат проблемите со Албанците,сега ке се види големината на Македонштината,или само сме јаки кога спомнуваме што направил Александар до Индија,а не можеме да се справиме со население со IQ 60.
Добро бе до кога со овие фекалии за исценирани убиства? до кога???

Да резимираме: Значи го натерале овој да украде точак, и му кажале, кога ќе те видат (превиделе дека ќе го видат) ти бегај, и намерно успори после, кога ќе те стигат избоди го со нож првиот кој ќе те фати. За ние да можеме да правиме малверзации.

Дали си ти нормален??? алооо!?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај нас ситуацијава плаче да се деси истото како во Украина. Самите граѓани ја симнаа власта која после тоа, поединци и пратеници почнаа да бегаат пошто крадеа. А не па кај нас! Се се почнува од граѓаните, Украина е жив доказ
Со кого ќе симнуваш власт бе брат. Со испраните мозоци, со оние што ја тетовираат шатката, со тие што му се верни до гроб на шатката? Со тие ли?
Не не бива нас као нација, пички у душа сме, да заклаа шпон вечерва ќе гореше скопје а сега ништо, утре на вести ќе излезат плакатолепачите и заузданите коњи и ќе изјават дека несреќен случај било.

Убаво пиша еден член погоре, израелскиот метод е само за нив, најди вечер рандом орка, искрши му ја секоја коска на него, остај го да лежи како медуза на асвалт.

Мајката да им ја ебам инцестоидна, во ваква ситуација повеќе ме вадат од такт нашиве пички продадени, прв е тоа копилето што израснал токму во ѓорче, женчето да му го изнаебам ја негово,
државата ни ја продаде, животот ни го скрати за 100 години!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
И сеа нема да има вести на срањава наречени телевизии до 23часот , да не се прекине зенот со сериите?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Да, води кон животинските инстинкти.
За животни треба дресура, тоа е тоа.
Дресурата е ќотекот или казната, сите животни се учат така, ако направат нешто добро добиваат јадење, ако не нема.
Кај нас системот е така поставен, што за лоша работа добиваш позитивно нешто, а за добра лошо нешто и за тоа ги имаме овие извртени работи

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Само анархија и тоа со ќотек,ни наш цајкан ни никој да не не спречи...
Прво што ми падна на ум беше протест пред Влада, ама знаеме дека ништо од тоа нема да се постигне, само на алфите нови занимации со момчиња што протестираат ќе им најдат, за да ги "смират" тензиите. Вака, батали и Влада и се, земи се во свои раце. Што се однесува до најточна приказна, само мајката и таткото знаат, никој од порталиве не верувам дека ќе објави 100% валидна сторија.

Ф

Флеш

Гостин
сите ми јадете гомна по мене , ме правите будала , но не се читате што зборувате и на што повикувате на етничко убивање... разбирам емоции , но мора само контрола,каде се админите ?! .... доста сум разочаран од поеќето стари членови кои изиграваа модел на пример , ама падна митот ....

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.349
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Со кого ќе симнуваш власт бе брат. Со испраните мозоци, со оние што ја тетовираат шатката, со тие што му се верни до гроб на шатката? Со тие ли?
Не не бива нас као нација, пички у душа сме, да заклаа шпон вечерва ќе гореше скопје а сега ништо, утре на вести ќе излезат плакатолепачите и заузданите коњи и ќе изјават дека несреќен случај било.

Убаво пиша еден член погоре, израелскиот метод е само за нив, најди вечер рандом орка, искрши му ја секоја коска на него, остај го да лежи како медуза на асвалт.

Мајката да им ја ебам инцестоидна, во ваква ситуација повеќе ме вадат од такт нашиве пички продадени, прв е тоа копилето што израснал токму во ѓорче, женчето да му го изнаебам ја негово,
државата ни ја продаде, животот ни го скрати за 100 години!
Се додека народ од 600,000 гласа за бесплатни карти у автобус на избори за партијата која министер за одбрана го поставува началникот или не знам што на УЧК кој пред 13 години се бореше против Македонија, ќе си патиме. Се надевам еден ден ќе им (ни) пукне филмот во целина и од корен има да се смени државата. Иначе тешко на нашите деца и внуци.

Kajgana Shop

На врв Bottom