1. Мерак и фалење? ти си тој што почна да го браниш продуктот кој е инфериорен за мала разлика во цена? тука не сум јас проблемот момци, вие сте со вашите илузорни ставови. Јас ти предложив, ако си толку сиггурен дека е таа разликата, бујрум ќе пуштиме бенчмарк од захтевни игри и ќе провериме директно.
2. Изгледа згазнав на неој нерв, па почна со психо анализа, и ти и тој дуплиот јузер - пациентот над тебе. Зошто во случајов сум битен јас и мојата одлука за купување на карта? кој си ти да ми кажеш дами мене ми треба таа карта и дали ми е за фалење, за работа, или за крипто валути? си чул некогаш за хоби? за Битокин? ич гјајле да не ти е зошто јас ја користам мојата карта, и дали нешто ми промени во животот.
Кога ќе размислам јас сум крив што воопшто влагам со вас во дискусија, мене на пример ми е смешно што ти игтраш СS но никогаш не сум ти го спомнал тоа, нити сум настапил со некоја аверзија, кој што сака нека прави и нека си го живее животот како сака, не сум ни јас ни ти некој што може да одредува што е исправно а што не, јас пробав да му излезам во пресрет на Тегла, бидејќи хардверот ми е доста добро познат и се осеќам доволно стручен да дадам правилен совет, од друга страна сте вие кои се водите од вашите потреби, и гледишта на тоа што треба а што не, и дали 2.000 денари + - како улог во пс кој ќе се користи долго вредат или не.
Има само една мала разлика, што вие претпоставуате и "правите анализи" дали вредат или не, а јас знам.
Така да, можете да си се тешите меѓу вас, и да си се тапкате по рамо, јас не планирам повеќе да дискустирам на темава.