Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Дали замена на скршено џекче за слушалки на лаптоп стварно кошта од 800-1000 денари или сакаат да ме ограбат?
Треба да си посебно талентиран за тоНе знам, ама жити се кажи како личноста успеала да го направи тоа?!
тро оф топик не е можит тук е мојтМожит.
Остајтеми охриТскиот сега... и јас сум човек... Туку нешто предлог подобро за истава цена со помал монитор? ако мојт?
Сетек и Aнхоч за делови се најдобриНекој совет за делови за конфигурација од каде да купувам, т.е. каде се добри, а истовремено и ефтини ?
Пример за Сет што ќе кажете ?
Set, Anhoch, Mebius, DDstoreНекој совет за делови за конфигурација од каде да купувам, т.е. каде се добри, а истовремено и ефтини ?
Ne probuvaat da te ograbat samo da ti go rasturi laptopot ti e 1000 denДали замена на скршено џекче за слушалки на лаптоп стварно кошта од 800-1000 денари или сакаат да ме ограбат?
Сет ги носат сите работи кај нас (главни дистрибутери се) но по мое искуство се малку поскапи од Анхоч. Прво види кај Анхоч па ако го нема тоа што го бараш или е иста цена или поскапо земи си го од Сет.Некој совет за делови за конфигурација од каде да купувам, т.е. каде се добри, а истовремено и ефтини ?
A зошто тоа чини толку?Ne probuvaat da te ograbat samo da ti go rasturi laptopot ti e 1000 den