Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Во овој дел од сезоната се гледа дека фали уште еден квалитет шпиц, Бензема игра само во ЛШ како што треба, во ЛаЛига е тешко дрво.
Не знам зошто го купија Иљараменди. Цела сезона, ниту му пронајдоа позиција, ниту заигра како што треба, еден ДиМарија го префрлија од крило на средина, овој остана клупа да грее.
Иско се повеќе личи на самостален играч кој игра само за себе. Нема ни т од тимска игра и засега доколку не шутира е беспотребен.
Титулата во лигата ја изгубивме 2 пати од Барса и 2 пати од Атлетико. Нормално дека ќе има киксови со помалите екипи, ама кога не можеш да ги тепаш големите тогаш ти е џабе. Барем за догодина Карло ќе знае што му треба, и се надевам нема да игра со само 14 играчи како сезонава, ги изгоре првотимците.

тоа е без Хесе, Роналдо и Бејл нема кој да клават голој
ебате среќата што ја имаме сите напаѓачи се исповредија и плус гзларски гол примаме последна минута :facepalm:

А ѕвер беше што стигна до финале нели, и купот што го освои ? :)
Никогаш не сум кажал дека е ѕвер . Напротив никаква тактика нема погодено до сега , против Баерн беше добар денот ни тргна со реализација па остај све така и затоа ги победевме да тргнеше да брани резултат ќе беше друга приказна . Финалето исто се спасивме во 93 и пак тој беше што повлече потег да се брани .

и без бензема се заборајв да кажам :)

Иљарменди е најпропалата инвестиција во последниве години после Каналес и Педро Леон,колку сакајте прајте го Алонсо и дркајте на два негови паса на утакмица и вие и Анчелоти

а добро вие нели гледате дека фудбалот е една голема местенка?
кој сака уште сега кладба дека барса-атлетико ќе биде нерешено..

1.првенството стана многу поинтересно
2.гледаност поголема
3.кладилници и паѓање на Реал

кажав уште дента,Реал не тепа денес...
нели гледате прават конта,а на зад одат...немој да ме јебеш бре :D
уживајте,Лигата Атлетико, ЛШ е наша... ќе се самоцитирам и после 25ти.поздрав

Никогаш не сум кажал дека е ѕвер . Напротив никаква тактика нема погодено до сега , против Баерн беше добар денот ни тргна со реализација па остај све така и затоа ги победевме да тргнеше да брани резултат ќе беше друга приказна . Финалето исто се спасивме во 93 и пак тој беше што повлече потег да се брани .
Како си ги вртиш работите како што ти одговара, кога губиме Анчелоти е крив, кога тепаме му се погодило. Свака част. :))))

Како си ги вртиш работите како што ти одговара, кога губиме Анчелоти е крив, кога тепаме му се погодило. Свака част. :))))

Па таму се гледа мадридизмот :)

а добро вие нели гледате дека фудбалот е една голема местенка?
кој сака уште сега кладба дека барса-атлетико ќе биде нерешено..

1.првенството стана многу поинтересно
2.гледаност поголема
3.кладилници и паѓање на Реал

кажав уште дента,Реал не тепа денес...
нели гледате прават конта,а на зад одат...немој да ме јебеш бре :D
уживајте,Лигата Атлетико, ЛШ е наша... ќе се самоцитирам и после 25ти.поздрав
Сериозен си со муабетиве?
Знаеш не се е поврзано со кладилница. Кладилниците беа против нас што последниве две кола се влечат на терен и не личат на тим.
Мислам ако ти е утешително ова дека било наместено и ако полесно ти е така да сфатиш дека ја изгубивме лигата, тогаш добро.

Утакмиците на Реал се делат на оние во кој ќе им тргне на Роналдо или Бејл или и на оние на кој нема да им тргне или воопшто нема да играат.Анчелоти нема никаква врска не со тактика ни па од него нешто зависи сезонава,исто како и со Бензема.

не знам што тактика очекувате од Анчелоти кога сите напаѓачи ни се исповредени и 180 минути не ни напраја шанса Баерн ти викаш му се погодило

ок (y)

Тоа е мој став , никогаш не сум рекол дека ми се свиѓа како тренер и како го води тимот . И пак ќе кажам утакмицата против Баерн беше само одличен ден и пред се максимално искористување на приликите што ги имавме , бтв кога ја гледав утакмицата против дортмунд во ЛШ се присетив на финалето што се играше во 2005 , па си реков само Анчелоти може да изгуби важна утакмица после 3 гола предност.

Да си ибете стручњаците сите сте врв :) Сеа идитеи у барса фан клуб, па нивните се ѕверови, па ако кикснат ќе доете сите тука, јер ми смо ѕверови[DOUBLEPOST=1399496893][/DOUBLEPOST]
Тоа е мој став , никогаш не сум рекол дека ми се свиѓа како тренер и како го води тимот . И пак ќе кажам утакмицата против Баерн беше само одличен ден и пред се максимално искористување на приликите што ги имавме , бтв кога ја гледав утакмицата против дортмунд во ЛШ се присетив на финалето што се играше во 2005 , па си реков само Анчелоти може да изгуби важна утакмица после 3 гола предност.

Па ти извини ми вака стварно али имаш проблем со видот.

1. Не е еден ден за да му се погодило со Баерн, затоа што 2 меча беа и на двата немаа шанса.
2. Со дортмунд двата гола паднаа од грешка на играчите (што е тука крив анчелоти) што пепе ја ваќа на Ројс топката, и Иљараменди му дава предобар пас.
3.Извини уште еднаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom