Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Го извади Бензема и го стави Марсело, во ситуација кога имаш императив победа за да бркаш титула ?! Браво стурчњаку, ги имаш измените у прав момент!

Да си ибете стручњаците сите сте врв :) Сеа идитеи у барса фан клуб, па нивните се ѕверови, па ако кикснат ќе доете сите тука, јер ми смо ѕверови[DOUBLEPOST=1399496893][/DOUBLEPOST]

Па ти извини ми вака стварно али имаш проблем со видот.

1. Не е еден ден за да му се погодило со Баерн, затоа што 2 меча беа и на двата немаа шанса.
2. Со дортмунд двата гола паднаа од грешка на играчите (што е тука крив анчелоти) што пепе ја ваќа на Ројс топката, и Иљараменди му дава предобар пас.
3.Извини уште еднаш
Ете што е крив Анчелоти одговорот ти е болдиран , тргна дефанзивно со 2 ДМФ играчи а 15 пати ги има пробано заедно гледа дека не оди и тој пак со иста тактика .

Ете што е крив Анчелоти одговорот ти е болдиран , тргна дефанзивно со 2 ДМФ играчи а 15 пати ги има пробано заедно гледа дека не оди и тој пак со иста тактика .

Добро, увиде и на полувреме се смени целосно. Што е со баерн, уште денот му е погоден ?

Ако освои Реал лига на шампиони напрај ми мерак, месец дена ништо не пишувај за Анчелоти и Реал

Добро, увиде и на полувреме се смени целосно. Што е со баерн, уште денот му е погоден ?

Ако освои Реал лига на шампиони напрај ми мерак, месец дена ништо не пишувај за Анчелоти и Реал
Кажав погоре , ако тргне да се надмудрува , т.е ако не запнат првите 20-25 минути да дадат брз гол ојде ЛШ , цитирај ме тогаш ако не е така .

Запнале лига та лига, нашите со мислите се веќе во Лисабон...после Баерн не личат на себе, 12 години се чека овој момент.

Фала ви, ви посакувам да завршите на второ место (y)

Запнале лига та лига, нашите со мислите се веќе во Лисабон...после Баерн не личат на себе, 12 години се чека овој момент.

Ама ако му тргне на анчелоти[DOUBLEPOST=1399497754][/DOUBLEPOST]
Фала ви, ви посакувам да завршите на второ место (y)

Да ви се враќа :D

Abe i po porazot od Barcelona i Sevilla site potisteni, se otkazavte od Ligata.
Kako od ednas porasnaa apetitive? :)))

Liga NE ZASLUZUVAME da osvoime, bidejki igrame LOSO vo Ligava. Tolku. Atletico, sekoja cest. Poslednata lagano X ke zavrsi, ako ne i pobeda na Atletico vo Barcelona.

A gledam tuka nekoi teorii na zagovori so kladilnicive... pa dobro be ako vo takvo nesto veruvate, zosto voopsto pratite Real, fudbal, sport vo globala? Ako e se edna golema izmama i mestenka, zosto tolku emocii se gradat , iako "neli ste znaele deka e namestena" ?

Tuku daj na osvoime nie CL, pa nek si ibe Ligava mater. Bar poslednive dva natprevari da ne se maltretiraat i povredat nepotrebno.

Abe i po porazot od Barcelona i Sevilla site potisteni, se otkazavte od Ligata.
Kako od ednas porasnaa apetitive? :)))

Liga NE ZASLUZUVAME da osvoime, bidejki igrame LOSO vo Ligava. Tolku. Atletico, sekoja cest. Poslednata lagano X ke zavrsi, ako ne i pobeda na Atletico vo Barcelona.

A gledam tuka nekoi teorii na zagovori so kladilnicive... pa dobro be ako vo takvo nesto veruvate, zosto voopsto pratite Real, fudbal, sport vo globala? Ako e se edna golema izmama i mestenka, zosto tolku emocii se gradat , iako "neli ste znaele deka e namestena" ?

Tuku daj na osvoime nie CL, pa nek si ibe Ligava mater. Bar poslednive dva natprevari da ne se maltretiraat i povredat nepotrebno.
Не е за лигата колку што се пружи шанса една мизерна барса да освои лига во ваква сезона ...

Не е за лигата колку што се пружи шанса една мизерна барса да освои лига во ваква сезона ...

Ne se plasi. So ovaa sansa Barsa uste tolku ke se izblamira, bidejki ne pobeduvaat doma protiv Atletiko :) Po bedni se od nas vo liga ...a sezonava vo globala :)

Ne se plasi. So ovaa sansa Barsa uste tolku ke se izblamira, bidejki ne pobeduvaat doma protiv Atletiko :) Po bedni se od nas vo liga ...a sezonava vo globala :)

Ако освои Барса, на аватар Мората да го ставиш, бидува? :D

Тоа е тоа, со ваква игра и со овие играчи на терен добро е што не изгубија. Почетнички грешки и глупи потези, си влагаат комотно на терен, не знаат или неќат да се носат со притисокот, абе две асални шанси не напраија. Факт е дека доста играчи фалат, ама и калкулантски си влегоа во утакмицава, во Шпанија такви тактики не проаѓаат, или ќе дадеш се од себе да победиш или спреми се за потоп. Јас се надевам само дека Карло има визија за тоа каков тим сака за наредна сезона. Значи недозволиво е да немаш барем еден асален напаѓач на терен а притоа и одбраната да ти е на подпросечно ниво и да е непокретна при контри особено со вакви "послаби" противници, да немаш играчи кои ќе изнесат топка од своја половина без да ја рогаат и да губат дуели и прават грешки во подавања уште пред 16 ник, премногу аматерски, дури чудно е како го победија Баерн. Со ваков морал и желба Ла децима ќе си остане сон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom