Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Со подобриот од Јунајтед - Ливерпул. Кога, не знам, ќе видиме :D

Иначе и женските со победа од 2-1 против Рединг во некој куп.

two girls one некој куп

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Легендата вели дека ако го кажеш името 3 пати набрзина ќе се чуе како cunt cup

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Него, што мислиме за Коста сега. Го сакаме?

R

red.devil

Гостин
Би било интересно да се гледа во тандем со Мурињо. А бидејќи го бие и глас како Суарез, комедии ќе е со медиумите, секој викенд на насловна :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
По темперамент овој ми личи на Бетер од Суарез. Белами да беше јужноамериканец, ќе беше нешто по темперамент на Коста. :pos: Шала на страна, за неговите игри искрено и немам што многу да кажам, не го имам гледано толку. Има дадено доста голови и сметам дека знае да одигра и за тимот, а не за себе. Физички силен играч, каков што бара Мурињо, така да сигурно е на неговиот радар. Е сега прашањето е јасно: дали може да се случи да биде фијаско трансферот? Мислам дека Мурињо ќе мора да го смири (нели во случај да дојде во Челси) бидејќи одма од ФА и англиските медиуми ќе го стават на тапет, нешто слично како со Суарез. Искрено, мене лично, од една страна не ми се допаѓа заради неговиот карактер, секогаш да испровоцира, да удри некого скришум од судијата, да се распцуе на терен и слично, а од друга страна се неговите фудбалски квалитети. За разумна сума, јас сум за. Но, не заборавајте дека битен елемент ќе игра и прашањето околу Куртоа (враќање, нема враќање).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Суарез за Коста е тоа што е Пеле за Коста. X класи подобар играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom