Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.036
Не ке да е до Челси работава, туку до УЕФА.
Така им беше наложено, аналогно, нема што да се поздравува. Чак што више, имавте нели, и клаузула огромна ако игра против вас.
Атлетико излезе со информација дека се зависи од Куртоа, ако сака да брани против своите ок ако не ќе одат со резервниот голман.
Тука Челзи можеше да му постави ултиматум на Куртоа ако сакаа, неофицијално секако.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
@UNKNOWN_ARTIST што ке правиме панини албум со сликички?
Освен напагач ништо друго не ни треба.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Не зезај со три бека сме цела сезона. Ама бек мора да се донесе, бекап опција нема, поготово и Кол ако замине. За бекови, зборам за странични.
Централни нема потреба, бидејќи Зума е тука, Калаш ете гледаме дека има потенцијалм, Кејхил, Тери, Бане по потреба, Луиз.

Еден бек (по можност лев) и напаѓач. Секако, многу зависи и кои ќе заминат. Ако заминат повеќе од 2-3 играчи, ќе мора да се донесат адекватни замени.

Последно уредено:
Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
А демек ти имаш врска а?
Мурињо директен виновник за поразот никој друг.
Можеби и јас немам врска, ама како можете да го обвините само Мурињо за поразот? Можеби има грешка и од негова страна, но таа е 100 пати помала од онаа на играчите. Како може само една утакмица да влијае врз вас и веднаш да го промените мислењето за Мурињо не ми е јасно. Убаво ви беше кога тепавме против Сити, Ливерпул, Арсенал, Јунајтед, Тотенхем, тогаш свршувавте на него, тој е бог, генијалец, најдобар тренер, се најдобро за него, и сега оп, еден пораз и Мурињо не е веќе вистинскиот човек за Челзи, да беше друг тренер ќе освоевме тоа, овоа, оноа... Разбирам да го критикувате, но да не го почитувате него и тоа што го направил за Челзи... стварно не ве разбирам. Ова му е прва сезона после враќањето, тимот ни е полн со млади и неискусни играчи и неконстантни напаѓачи, нормално е да се случи вакво нешто. Догодина ќе биде поинаку. Верувам дека ќе донесеме некој голгетер што ќе ни помогне многу во освојувањето титули.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Можеби и јас немам врска, ама како можете да го обвините само Мурињо за поразот? Можеби има грешка и од негова страна, но таа е 100 пати помала од онаа на играчите. Како може само една утакмица да влијае врз вас и веднаш да го промените мислењето за Мурињо не ми е јасно. Убаво ви беше кога тепавме против Сити, Ливерпул, Арсенал, Јунајтед, Тотенхем, тогаш свршувавте на него, тој е бог, генијалец, најдобар тренер, се најдобро за него, и сега оп, еден пораз и Мурињо не е веќе вистинскиот човек за Челзи, да беше друг тренер ќе освоевме тоа, овоа, оноа... Разбирам да го критикувате, но да не го почитувате него и тоа што го направил за Челзи... стварно не ве разбирам. Ова му е прва сезона после враќањето, тимот ни е полн со млади и неискусни играчи и неконстантни напаѓачи, нормално е да се случи вакво нешто. Догодина ќе биде поинаку. Верувам дека ќе донесеме некој голгетер што ќе ни помогне многу во освојувањето титули.
Чех,Тери Кејхил Бане,Торес Ето,Микел,Кол,Ба,Лампард ова за тебе се млади и неискусни??
Зошто не го стави Оскар?
Што пробуваше со Аспи да прави? сега најде да тестира?
Мене ми е гајле дали е Мурињо, Клоп или Пеп ако нема титули ништо не правиме...нема да се вадиме со тоа еј добро изигравме..следната е наша.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Чех,Тери Кејхил Бане,Торес Ето,Микел,Кол,Ба,Лампард ова за тебе се млади и неискусни??
Зошто не го стави Оскар?
Што пробуваше со Аспи да прави? сега најде да тестира?
Мене ми е гајле дали е Мурињо, Клоп или Пеп ако нема титули ништо не правиме...нема да се вадиме со тоа еј добро изигравме..следната е наша.
Азар, Оскар, Вилиан, Салах, Шурле итн, тоа за тебе се млади играчи? Не зборам за утакмицата дека настапил со млади играчи, туку дека во тимот имаме повеќе млади играчи.
Оди прашај го зошто не го стави Оскар, од кај јас да знам. Истото и за Азпи. Веројатно имал тактички причини зошто го сторил тоа. А што ќе направеше Оскар да играше? Од Јануари па наваму не видовме ништо од него, зошто да го стави? Со Азпи ваљда сакаше да ја зацврси одбраната. Тоа го прави и кога го става Рамирес како десно крило, сите знаеме дека е јалов на таа позиција.

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Извини ама што ке ни е на нас и секоја сезона да одиме до полуфинале ЛШ и ПЛ од 1-3 место да сме. И така трофеј да не освиме со години значи стварно ке се задоволите се со ЛШ полуфиналиња и ПЛ 1-3 и без 1 ебан трофеј???????

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
(disclaimer: Ова го мислев,мислам и ќе продолжам да го мислам во иднина и не е мислење што е поттикнато од елиминацијата во ЛШ)

Некој да ми понудеше пораз во 1/4 финале од ПСЖ, трето место во ЕПЛ и титула во ФА или Карлинг куп ќе прифатев со две раце за разлика од пораз во 1/2 финале во ЛШ и еве да речеме второ место во ЕПЛ

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
И вас не ви е лесно.
Најтешко ке ни биде кога ке попие отказ Мурињо, нормално ако нема титули се знае што следува од Роман.
Тогаш шуглето ке отиде во Јунајтед и сите ке ни се смеат вака.

[DOUBLEPOST=1398973449][/DOUBLEPOST]
Азар, Оскар, Вилиан, Салах, Шурле итн, тоа за тебе се млади играчи? Не зборам за утакмицата дека настапил со млади играчи, туку дека во тимот имаме повеќе млади играчи.
Оди прашај го зошто не го стави Оскар, од кај јас да знам. Истото и за Азпи. Веројатно имал тактички причини зошто го сторил тоа. А што ќе направеше Оскар да играше? Од Јануари па наваму не видовме ништо од него, зошто да го стави? Со Азпи ваљда сакаше да ја зацврси одбраната. Тоа го прави и кога го става Рамирес како десно крило, сите знаеме дека е јалов на таа позиција.
Заради Оскар го продадовме Мата нели дека поскусен е од него, како сега одеднаш не го бива Оскар?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Оскар имаше ситна повреда затоа не играше вчера. Мата беше повреден затоа што Оскар подобро си ги искористуваше шансите а Мата сакаше да добива повеќе шанса од тоа што добиваше. И нормално си беше продаден на задоволство на сите страни. Се надевам дека ќе добие шанса во СП тимот бидејќи пред се затоа го сакаше трансферот.

Рано е за муабети за другата сезона. До 31ви Август не се знае ништо со нашиве.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Таман пуштив 1-1 ти ебам малерот ти ебам.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Да да, Мурињо се сложил да дојде во Челси без претходен пред-договор со Абрамович околу тие ствари. И едниот и другиот си подголтнаа од гордоста летово кога дојде Мурињо пак во Челси. Што било договорено меѓу нив не можеме да знаеме, но сигурно Мурињо овој пат нема да дозволи да биде така отпуштен ко прошли пат.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
@UNKNOWN_ARTIST што ке правиме панини албум со сликички?
Освен напагач ништо друго не ни треба.
Зарем ти би бил среќен ако следната сезона на пивот позициите ја започнеме со Матич, 36 годишен Лампард, камиказата Рамирес, Микел, и Ван Гинкел кој не знаеме сеуште како ќе се прилагоди на на фудбалот во Англија? И дали навистина мислиш дека со оваа средина би биле на секое поле конкурентни до завршница? Плус можно е и Луиз да замине. Зарем освен Матич, гледаш друг играч од гореспоменатите кој би изиграл на ниво цела сезона?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Зарем ти би бил среќен ако следната сезона на пивот позициите ја започнеме со Матич, 36 годишен Лампард, камиказата Рамирес, Микел, и Ван Гинкел кој не знаеме сеуште како ќе се прилагоди на на фудбалот во Англија? И дали навистина мислиш дека со оваа средина би биле на секое поле конкурентни до завршница? Плус можно е и Луиз да замине. Зарем освен Матич, гледаш друг играч од гореспоменатите кој би изиграл на ниво цела сезона?
Wilian, Shurle, Oscar,Hazard,Salah *Matic* Thorgan?? што се овие одбранбени играчи? плус не ми се пишани Микел Лампард, Рамирес и Ван гинкел 11 играчи во средина малце се????

Kajgana Shop

На врв Bottom