Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lady Walda заборавивме да ја представиме
Можеби се веселеле за време на Ред Вединг али не се прикажани тие случувања после Кејтлин & Роб СтаркОваа е пресна невеста? Во претходната сезона, кога Болтон спомна како ја одбрал најтешката од ќерките на Волтер Фреј делуваше како да е тоа настан случен одамна. Овде е очигледно дека првпат доаѓа во Dreadfort. Дали тоа значи дека свадбата им била за време на војната?
Можеби се веселеле за време на Ред Вединг али не се прикажани тие случувања после Кејтлин & Роб Старк![]()
Баш на свадбата ова и го кажа Болтон на Кет Старк.
И уште едно нешто не ми е јасно, ама не сакам да барам да не налетам на спојлери... Зошто „purple wedding“?
Мислев од кога ги заклаа сите па да се веселеле и тогаш да ја венчал.Баш на свадбата ова и го кажа Болтон на Кет Старк.
И уште едно нешто не ми е јасно, ама не сакам да барам да не налетам на спојлери... Зошто „purple wedding“?
Мислев од кога ги заклаа сите па да се веселеле и тогаш да ја венчал.
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Може ќе падне огномет и пречек на whoever-did-it под триумфална, само нека спадне гужвава со избориве.баш на Хурин му кажував прошлиот викенд дека општонародно весеље ќе има за недела дена на темаваќе почекам да искочи торентот, не можам на стрим али добро е што продолжиле по идеите на ГРРМ, се пишуваше прошлата пролет дека можно е да го сменат делов и Џофри да живее. Purple wedding rocks
![]()
Roose Bolton: "Lord Walder let me choose any of his granddaughters and promised me the girl's weight in silver as a dowry, so I have a fat young bride."
Catelyn Stark: "I hope she makes you very happy."
Roose Bolton: "Well she's made me very rich."
Си кажа Болтон дека Фреј му понудил да се омажи со некоја негова ќерка, а тој ќе му даде сребро колку што таа е тешка.