Arbor red за мене!ШО ПИЕ КАЈГАНА?????? КАЖУВАЈТЕ!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Arbor red за мене!ШО ПИЕ КАЈГАНА?????? КАЖУВАЈТЕ!!!![]()
Ако читал неможе точно да знае, битно ја долови поентата.Rivers им се дава на копилињата од Riverlands, не Fish.![]()
Тоа е точно но е само половина од симболиката. Ќе стане јасно понатаму.Оти Џофри стана „purple“ на крајот.![]()
Ова ме потсети на:Шо сте сите со теорииве, абе готово CSI Westeros
Ding dong the King is dead!
@Trpe Grozni нема книги муабети тука, остави како било таму како ваму.
Според книгите ова според книгите она.
Дајте директен бан на секој што ќе го спомне зборов книга у темава, 234235 е нагласено и пак "ама во книгите не е вака"
И едната теорија што ја прочитав у темава, ако му текне на некој без да ги читал книгите ќе го викнам копилето на Болтон да ме мачи.
Оваа е пресна невеста? Во претходната сезона, кога Болтон спомна како ја одбрал најтешката од ќерките на Волтер Фреј делуваше како да е тоа настан случен одамна. Овде е очигледно дека првпат доаѓа во Dreadfort. Дали тоа значи дека свадбата им била за време на војната?
Можеби овој брак бил дел од првичниот договор меѓу Фреј и Старк, кога првпат помина Роб преку Близначките.
Да, само високородените копилиња добиваат топографски презимиња карактеристични за регионот.
Грешка си.Не, сите копилиња ги добиваат регионалните презимиња за копилиња.