Подобро така бе. Иначе ќе се жалат, овој не ни играше, оној не ни играше.Глупости.
Брат, јас го ценам твоето мислење. Ако е циганарија според тебе, нека биде. Мене ми е доволно тоа што покрај 10тина пропуштени утакмици тој има 20 голови и 7 асистенции во ПЛ кои на ЛФЦ директно му имаат донесено 18 бодовиСпоред мене Стариџ е циганарија од играч и нема толку голем квалитет како што мислиат повеќето дека има, рецимо Суарез е две класи над него, така да и да игра Стариџ неверувам дека некој посебен проблем ке им е на Челси, главен проблем за Челси ке биде Суарез кој е главен предводник во нападот на Ливерпул.
Такоѓе твое мислење и јас го поштувам истото, но го пратев во Челси доста и го гледам сега и во Ливерпул не се сменил воопшто, Роџерс ако почне да го игра принудно на друга позиција или да игра тактика што нему одговара веднаш ке почне да диза галама, во Челси неможеше да фати место покрај мизерен Торес, е такви играчи неможам да сварам, плус на сето тоа да него заборавиме себичењето, така да моето мислење се заснова на овие општо познати фактиБрат, јас го ценам твоето мислење. Ако е циганарија според тебе, нека биде. Мене ми е доволно тоа што покрај 10тина пропуштени утакмици тој има 20 голови и 7 асистенции во ПЛ кои на ЛФЦ директно му имаат донесено 18 бодови