Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ни се случи Бенфика. 3 меча да играме ниеден нема да добиемеНишто, Челзи немаше шанси ни против ПСЖ, а не па со Атлетико сега. Ќе не демолираат![]()
Тоа е, Атлетико од 10 утакмици, на 13 ќе не тепаат...Ќе ни се случи Бенфика. 3 меча да играме ниеден нема да добиеме![]()
Кога ќе заврши двомечот да те цитирам од пред некој ден што пиша или сам ќе ти текне ?Toa ! Ми се оствари желбата. Симеоне вс Мурињо.
Шансите 50-50 на Атлетико-Челзи, 70-30 за Баерн-Реал. Мислам дека најдобар ждребот излезе за Баерн. Видовме дека тешко се носеа со Челзи во супер купот, Атлетико не го познаваат доста добро, можеше да биде проблематичен, а вака Реал им се вечни пациенти и по се изгледа ќе биде 3то последователно финале за Баерн. Исто ги избегнавме можните досадни мечеви(Баерн-Челзи и Баерн-Атлетико), така да очекувам добар фудбал и на двата меча и секако се надевам Пеп ќе биде првиот менаџер што ќе ја одбрани титулата во ЛШ![]()