Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
I jas glupav, koga imas osecaj staj si ja single ...
Шо не е јасно?Фантастично типување. Успеваш да погодиш коефициент околу 2 на секој седми обид. Просто си синоним за профит.
Тешко воопшто во некоја кладилница да го има, инаку сега еден другар ми ја кажа на фб вика договорена ќе е, значи не е некоја од овие страните дојаве или шо ти знам како, го познавам човекот али незнаеш кога лаже кога вистина ја зборува многу пати го имам фатено како лаже али има и сериозни муабети во него. Порано работеше во пробетспорт и се познава лично со газдата па шо ти знам, го прашав од каде таква информација ми вика тоа неможам да ти го кажам, а и самиот рече повеќе од 2000 не ставал, јас ипак повеќе од 500 не би ставал и дали воопшто ќе ставам нешто.Во која кладилница би требало да ги има ? ако имате нешто инфо
ama nekad i osecajot te izlaze .I jas glupav, koga imas osecaj staj si ja single ...
И што коефициент беше за 1-0 ?Сакам да ви покажам што изиграв[DOUBLEPOST=1397055808][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 89065
7,80И што коефициент беше за 1-0 ?
barca barca , ke ostanese samo tigres 1, ovie atletiko kako da se na teski drogi, site ekipi imat nekoja mala kriza ama za ovie ne vazi izgledawillem -2
barca - x-2
tigres - 1
bayern - 2 pogolemo od 1
municipal - tim12+
Криво ми е дека сите го фалат атлетико како ја совладал барселона....не брат, ТИ ја совлада барселона, фала ти најискреноКаталонски копилиња бе..умрете племето ваше цела сезона никако да ги фатам..не е можно ова да ја пишев 1X веројатно 0-2 ќе победеа како против Манчестер Сити
kolku ste sigurni deka i 2 utakmica so spanija ke odi 7+?[DOUBLEPOST=1397084986][/DOUBLEPOST]da si napraviv edno livce za vcera i denes sto ubavi pari ke si zemev.. chelsea 1,dortmund 1,atl. 1 i united dava gol ...Сериозно ? 3-4 ако има вреди да се уплати, ваљда 2.5 ќе биде..
pa nema uste dodatok za denesНемам поима, ова така го реков моја проценка, побарав сега на интернет да видам не најдов.