Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

Статус
Затворена за нови мислења.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Не е толку тешко ако одиш на лекар, нема да те истепат тамо, не се секирај, ако сакаш да се подобриш оди, во меѓувреме конзумирај повеќе мед, пиј чаеви и би бил подобро.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Не е толку тешко ако одиш на лекар, нема да те истепат тамо, не се секирај, ако сакаш да се подобриш оди, во меѓувреме конзумирај повеќе мед, пиј чаеви и би бил подобро.
Благодарам на советот :pipi:

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
Постојано кашлам веќе една недела, пијам слез и нема никаков резултат.
совет ?

Во никој случај немој одма со антибиотик,пробај со сируп на природна база,чаеви,меди слично. Ако ни така не иде прво на лекар па после што ке ти се препорача,ок?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.160
e вака сеа,мене цел живот(сеа не цел живот ама ете одамна)деснава рака ми е поладна од левата,никогаш не ми сметало додуша и ретко приметував,ама последниве неколку недели ептен претера,толку ми е ладна шо едвај ги движам прстиве да куцам на тастатура.
Ако може некој да ми каже шо одпрлика ми е па да идам да барам чаре

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Имам слаби болки кои се јавуваат од време на време веќе две три години точно под градниот кош од десната страна (над стомакот). Некој да знае кој орган се наоѓа таму и дали би можело да предизвика некои посериозни проблеми во иднина пошто до сега барем игнорирам и нема нешто посериозно?

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Во никој случај немој одма со антибиотик,пробај со сируп на природна база,чаеви,меди слично. Ако ни така не иде прво на лекар па после што ке ти се препорача,ок?
Абе се пробав и пак ништо не помага, денес ќе идам на лекар да видат што ми е.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
e вака сеа,мене цел живот(сеа не цел живот ама ете одамна)деснава рака ми е поладна од левата,никогаш не ми сметало додуша и ретко приметував,ама последниве неколку недели ептен претера,толку ми е ладна шо едвај ги движам прстиве да куцам на тастатура.
Ако може некој да ми каже шо одпрлика ми е па да идам да барам чаре
Циркулацијата друже... оди на специјалист за кардио васкуларни заболувања, може ти се има затнато некој крвен сад :S

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.044
Имам слаби болки кои се јавуваат од време на време веќе две три години точно под градниот кош од десната страна (над стомакот). Некој да знае кој орган се наоѓа таму и дали би можело да предизвика некои посериозни проблеми во иднина пошто до сега барем игнорирам и нема нешто посериозно?
Ако е само тоа а нема никакви други симптоми тогаш немаш за што да се плашиш,меѓутоа ако мислиш постојано на тоа најдобро е да направиш едно ехо на внатрешни органи, онака за профилактика.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ако е само тоа а нема никакви други симптоми тогаш немаш за што да се плашиш,меѓутоа ако мислиш постојано на тоа најдобро е да направиш едно ехо на внатрешни органи, онака за профилактика.
Фала на одговорот и знам дека здравјето е на прво место и имам бајги време поминато по нашиве болници и сакам да те прашам само дали знаеш колку време треба да се чека и колку процедури да се поминат за да стигнеш на ехо во државна? Ќе умрам до тогаш. :)

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Сакав да прашам, од како станав сабајле, кога ќе се закашлам или да се напрегнам за нешто ме здоболува на левата страна кај градниот кош.. иначе ми тече носот ептен, бев на лекар ми рекоа дека може да ми е од секретот од носот. Може ли да биде нешто друго или ? (претпоставувам дека може да ми е од тоа што сум спиел лошо наместен или ) хмм позз :helou:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Сакав да прашам, од како станав сабајле, кога ќе се закашлам или да се напрегнам за нешто ме здоболува на левата страна кај градниот кош.. иначе ми тече носот ептен, бев на лекар ми рекоа дека може да ми е од секретот од носот. Може ли да биде нешто друго или ? (претпоставувам дека може да ми е од тоа што сум спиел лошо наместен или ) хмм позз :helou:
Ili si premnogu nastinat,pa ti e nastinat i toj del...ili pak od sto kaslas od samoto napreganje i pritisokot sto go pravis se javuva bolka,ne mislam deka e seriozno,ali ako posle terapijata primena i prestanuvanjeto na kaslicata pri napreganje pak osetis bolka,ne e loso danapravis snimka.Ali mislam nema da treba ke mine so zavrsuvanjeto na kaslicata.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Ili si premnogu nastinat,pa ti e nastinat i toj del...ili pak od sto kaslas od samoto napreganje i pritisokot sto go pravis se javuva bolka,ne mislam deka e seriozno,ali ako posle terapijata primena i prestanuvanjeto na kaslicata pri napreganje pak osetis bolka,ne e loso danapravis snimka.Ali mislam nema da treba ke mine so zavrsuvanjeto na kaslicata.
хммм па не кашлам... а ми дадоа лоратадин да пијам (изглеада алергија некоја )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во последно време коските, т.е. зглобовите, почнаа многу да ми крцкаат, колената и глуждовите на двете нозе.
Знам дека е тоа недостаток на синовијалната течност која ги подмачкува зглобовите, но сакам да знам од што е предизвикана. Дали имам некој недостаток на исхрана или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom