Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би имал против ако дојде до нешто такво (ако си од таборот на ЈунајтедНас у финале ќе не одберете.
Јас реков уште кога пројдовме 1/8 финале дека ПСЖ,Дортмунд и Атлетико би ни биле најзезнати за во 1/4 финале. За во 1/2 финале очекувам да ги поминеме Атлетико (со шупачка играа ко во двомечов)Не знам зошто мислам дека Атлетико ќе биде најзаебан противник од сите што ги пиша погоре.
Баерн не покажа некоја доминација во ЛШ како во лигата, а во дуелот со Јунајтед бев крајно разочаран како играат.
Барса исто, се извадија со смешен гол, а цел меч надиграни беа.
Реал со Анчелоти не го сметам за сериозен противник на овој Челзи со Мурињо. Знаевме што се деси со Интер кога беше тренер, и очекувам да бидат полесен противник од другите баш поради тоа.
Mourinho reports Hazard has suffered a calf injury, the seriousness not yet known, but normally two weeks out minimum. #CFC
Салах неможе да игра во ЛШ додека Шурле е океј. А датумот му доаѓа крај на Април некаде, почеток на Мај. Би требало за финале да е фит.
Ме мрзи да гуглам кои датуми се играат 1/2 финалињата ?
Ај барем Салах и Ширле се влезени во форма колку толку (а Вилиан денеска ептен ме нервираше со набацувањата на почеток..стварно бе толку е тешко да се нафрли топка ? )
Салах за ЕПЛ го сметамСалах неможе да игра во ЛШ додека Шурле е океј. А датумот му доаѓа крај на Април некаде, почеток на Мај. Би требало за финале да е фит.![]()
Ако на него не му е криво, нема што на нас да ни е криво.Салах за ЕПЛ го сметам
Него само мене ми е криво што Микел не добива шанси ?![]()