Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
И сега ми е смешно како фановите на Јунајтед што минатата недела се радуваа на голот на ПСЖ во 92ра минута сега ќе ни честитаат победа "Браво, цело време за вас бевме" :D

Еве јас уште од сега да си кажам утре ќе ми биде мило да победите ама сметам дека ќе ни бидете поопасен противник од Баерн затоа се надевам дека Баерн ќе помине :D

И сега ми е смешно како фановите на Јунајтед што минатата недела се радуваа на голот на ПСЖ во 92ра минута сега ќе ни честитаат победа "Браво, цело време за вас бевме" :D

Еве јас уште од сега да си кажам утре ќе ми биде мило да победите ама сметам дека ќе ни бидете поопасен противник од Баерн затоа се надевам дека Баерн ќе помине :D
нема везе, најди мој пост ден после утакмицата ви пишав дека проаѓате ако игра Ето. Дали еден или двајца се радувале, не можеш да генерализираш.

нема везе, најди мој пост ден после утакмицата ви пишав дека проаѓате ако игра Ето. Дали еден или двајца се радувале, не можеш да генерализираш.
Не генерализирам де, викам фановите што минатата недела се радуваа сега ќе ни честитаат

Не генерализирам де, викам фановите што минатата недела се радуваа сега ќе ни честитаат
абе тоа сегде има, или честитаат или нигде ги нема, да ги подзаборават :D

Честито колеги, оваа година вие сакам да земете ЛШ, само оставете ни ја лигашката на нас. Догодина ќе бидеме директни соперници у све :P

А уствари и подобро да не ги читаш коментариве од ЛШ, типични коцкарски коментари има

"Еј у први мин примија гол ојде утакмицава уште 3 ќе примат, чао Челзи, Мурињо шупак"

"Гол на гости и чао пријатно без мака ќе си играат 1/2 финале, паметно од страна на Мурињо"

"Тоооооо 2-1 мајстореее"

"Е па толку Челзи нас ни се смеевте а вие ќе отпаднете. Тоа е. Повеќе среќа со нов менаџер"

"Еј дечки со среќа вечер нека ви е за вас ќе навивам"

"Ете..без Хазард толку, башка ПСЖ напаѓа повеќе се гледа дека Мурињо не знае да напаѓа"

"1-0 то Ширле оплоди ме ваша е оваа"

"Ништо...85 минути гол не дадоа сега ќе дадат. Врска немаат. Мурињо ги упропасти. Џабе се силеа фановите кога на крај баш они ќе отпаднат. Врска си немате, џабе ви се парите"

"Еј дечки браво за вас навивав, ви пишав нели минатата недела со среќа нека ви е 1/2 финале па да се сретнеме во финале хехе ок спортски позз"

:ROFLMAO:

Кога утна Кавани му реков на едно другарче сега Челзи дава гол обавезно, што значи мене треба да ми се заблагодарувате, а не на Ба или Мурињо.:icon_mrgr:
Извлекување кога, како? Сакам со Атлетико да се паднат ако поминат, другите Барса, Реал или Баерн не ни мења многу.[DOUBLEPOST=1396995996][/DOUBLEPOST]
10259947_698685103528718_6975486132758089434_n.jpg

Кол се спремил да пука некоја вечерва.:ROFLMAO:

Последно уредено:
Првата утакмица ја гледав парализиран. Не бев во состојба да ја следам со жар. Гледав и се' исто ми беше. Станувам утрото, гледам 3-1 сме изгубиле. Најдоброто е што не се загрижив воопшто, бев убеден дека на мостот даваме 3 гола.
Малку погрешив ама сега воопшто не е битно.
Ваква еуфорија пред и во текот на натпреварот немам осетено од полуфиналето со Барса. Така ќе е било и на натпреварот со Баерн, ама тогаш славев матура во кафана. Ја гледав, ама не беше тоа - тоа.
Браво за целиот тим и Мурињо.
Имаа многу среќа што не влегоа тие стативи, но и ние имавме. Но, повеќе од заслужено сме во финале, и сме, за среќа на сите нас. :icon_lol:

Песничка од мене до вас!

И се молат жените постално да пишуваат, ни го красат фан клубот. :love:

Извлекување за 1/2 финале Петок во 12

Драгонски (мислам дека он/a беше) да каже можни сценарија за фацава на Азпи :ROFLMAO:

Стално пишуваме бе. :ROFLMAO:

Знаете што ? Победивме 2-0 против мултимилионски ПСЖ без Хазард. Јако.

Али после утакмицава некако убеден сум дека ЕПЛ нема да освоиме..што знам, некако очекувам кикс в Сабота.

Али битно @ManowaR нема да јаде ластици. Јеј. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom