Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали 6-те книги од Стивен Кинг се преведени на македонски јазик!? Од каталогот на Арс Либрис!?

Ме интересира дали 6-те книги од Стивен Кинг се преведени на македонски јазик!? Од каталогот на Арс Либрис!?

Да, „Сјаење“ и „Зелената милја“ се на македонски. :)

Od kaj se pojavija ovie Ars libris? Prijatno me iznenadija so prevodite na Stiven King i Teri Pracet.
И јас искрено прв пат слушам за нив.
Сигурно ќе го купам целиот серијал „Зелената Милја“ од Стивен Кинг, но се плашам за преводот!

Iskreno ne znam dal ke imam poveke od 500ce za saemot. Ako imam i tolku. Vo sekoj slucaj bi bilo dobro da naletam na mnogu poglem i podbar izbor na sf/fantasy ovaa godina.

дечки да ми кажете ако знаете саемов до колку навечер работи (пошто сум втора смена у школо ,а од сабалје неможам) и да ми кажете до кога е отворен -до14ти или ..?

дечки да ми кажете ако знаете саемов до колку навечер работи (пошто сум втора смена у школо ,а од сабалје неможам) и да ми кажете до кога е отворен -до14ти или ..?
100% ќе одите преку школо, речиси сите (ако не и сите) средни училишта се организирани така што ги носат учениците на саемот на книгата.

Во понеделник (14-ти) затвораат во 20 часот или порано? Прашувам зашто сакам да ги посетам, а порано од понеделник не можам. :D

Game of Thrones во Академска Книга по 349 од книга пишуваше, не ми се веруваше го препрашав типот ми рече 299. Во Икона имаат зверски попуст од 699 на 630 по книга. :D

И уан мор куешчн, имаат каталог Академска книга? :)

@marinium
Времетраење на саемот :08.04.2014 - 14.04.2014
Работи до 20 часот навечер...
falaa :)[DOUBLEPOST=1396981381][/DOUBLEPOST]
100% ќе одите преку школо, речиси сите (ако не и сите) средни училишта се организирани така што ги носат учениците на саемот на книгата.
do sea nisto ne pomina...ne ni kazaa nisto...

Во понеделник (14-ти) затвораат во 20 часот или порано? Прашувам зашто сакам да ги посетам, а порано од понеделник не можам. :D
Минатата година почнаа некој саат порано да се пакуваат, претпоставувам и оваа исто ќе биде.

Исто по минатата година и оваа очекувам последните 2-3 дена да прават распродажба на книгите, плус попуст на попусот кој е во тек

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom