Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали 6-те книги од Стивен Кинг се преведени на македонски јазик!? Од каталогот на Арс Либрис!?
И јас искрено прв пат слушам за нив.Od kaj se pojavija ovie Ars libris? Prijatno me iznenadija so prevodite na Stiven King i Teri Pracet.
Od kaj se pojavija ovie Ars libris? Prijatno me iznenadija so prevodite na Stiven King i Teri Pracet.
100% ќе одите преку школо, речиси сите (ако не и сите) средни училишта се организирани така што ги носат учениците на саемот на книгата.дечки да ми кажете ако знаете саемов до колку навечер работи (пошто сум втора смена у школо ,а од сабалје неможам) и да ми кажете до кога е отворен -до14ти или ..?
falaa
do sea nisto ne pomina...ne ni kazaa nisto...100% ќе одите преку школо, речиси сите (ако не и сите) средни училишта се организирани така што ги носат учениците на саемот на книгата.
Минатата година почнаа некој саат порано да се пакуваат, претпоставувам и оваа исто ќе биде.Во понеделник (14-ти) затвораат во 20 часот или порано? Прашувам зашто сакам да ги посетам, а порано од понеделник не можам.![]()