Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.541
- Поени од реакции
- 17.958
Ќе не ебат умрениве Базел све им ебем ја.
Местачи тоа е тоа,мене на две ме паднаа,ах бе 20 шута у гол и гол да не моеш да им дадешБраво Базел све да ви ебам у пичка , какво ливче ми расипаа цц...
Абе све фатив од сабајле, Черноморец, Лацио, Малага, Зенит и види што прават умрениве се да им ебам, сега најдоа да ги одмараат играчите кога јас ке ги играм. Од последните 20 меча во Базел, 19 победи имат и ете баш сега најдоа нерешено да играт абе гроб да немат..Местачи тоа е тоа,мене на две ме паднаа,ах бе 20 шута у гол и гол да не моеш да им дадеш![]()
Овие се најзаебани што паѓат толко коеф.и како по обичај првата утакмица ме падви, другите влегват, а за уште покриво да ми биди од 5 утакмици 2 победија 2 водат со 2:0, какво ливче за 2100 добивка ме бутка цццц.. убо напишија погоре не можи 2 дена со ред да ги ебиме кладилнициве, одиме на поправно на дуплирање, со 1000 денари уплата :
Spanija 4
San Fernando-Granada B 1 (2.10)
Сега ми ја кажаја од 3.10 на 2.10 падна, а во некој кладилници и по 2.00 , другар мој на 3.10 ја стигна, и ова е последното ливче за денес а најверојатно и за утре позз