- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Ааааарсенал
Господ краста да ви даде и нокти од орел да се драпате. Да ви ебам се што ќе ми душа посака

1000 ta bile ta ne, posle uspesen den od vcera greota e da kukam i da se zhalam denes, do negde mie krivo na prviot tiket sho me padna samo arsenal gg, ama jbg toeОвие се најзаебани што паѓат толко коеф.
Ева ја и металург 1-0 срање од ден сите тикети ојдоа во канта.
во моцарт правеа така, им одиш со 500 уплата ми го пушта а ако ставиш 3-4к на понизок коефициент ти го пушта бар така беше..У кои кладилници го спуштаат коефициентот за сингл уплати на нормални типови како 1Х2, 0-2, 3+, Н1 и тн ?
Ја знам у копачка спуштаат коефициент на сингл .. по другиве ретко иам сингл играно. Дај ако некој има информација која кладилница е најдобра за сингл нека споделиво моцарт правеа така, им одиш со 500 уплата ми го пушта а ако ставиш 3-4к на понизок коефициент ти го пушта бар така беше..
па бетсити ти е најдобро пошто ти прима било каква уплата, копачка незнам дали е ист газда секаде или до вработениве..во Ск викаа дека се примале уплата, кај нас неколку пати ме имаа враќано или па извади или па додади некоја глупости.Ја знам у копачка спуштаат коефициент на сингл .. по другиве ретко иам сингл играно. Дај ако некој има информација која кладилница е најдобра за сингл нека сподели![]()
Епа затоа прашувам ... која е така најпријателска за играње сигнл? Еве Копачка од прва ја елиминирам зашто е катастрофа. Играм хендикеп кошарка и бам од 1.85 на 1.7 на сигнл, на тикет со поголеми коефициенти останува 1.85 а ја врзувам со некои зицери по 1.2 1.3 и пак ја намалува на 1.7 ... нонсенс.па бетсити ти е најдобро пошто ти прима било каква уплата, копачка незнам дали е ист газда секаде или до вработениве..во Ск викаа дека се примале уплата, кај нас неколку пати ме имаа враќано или па извади или па додади некоја глупости.
i evrogol e ista, pred nekoj den odam da igram singl na rakomet h2 (1.90) so 2500 uplata i gledam na livce 1.75 koff rezil, drugarov moj ja uplati so 500 1.90 si beshe koff, a uste pogadno mi e ko ke uplakjam ko ke mi recat deka ne mozi singl da se igra kosarka deka mora so uste edna da e svrzana mi idi site da gi ubijam tamu ... sportlife mislam deka e najdobra do sega ne sum imal problem so koff kako sto mi bese vo evrogol.Ја знам у копачка спуштаат коефициент на сингл .. по другиве ретко иам сингл играно. Дај ако некој има информација која кладилница е најдобра за сингл нека сподели![]()
Малце да објасниш, да споделиш некое искуство. Еве зборувам за стандардни уплати од 500-1000, не повеќе.Локалните обложувалници не прават проблем. Јас имам играно сингл за 1000-2000 ден во Барса и Плеј-ин и коефициентот е ист. Спортлајф се лигавеши и се прават паметни.
vo sportlife sum igral so 2700 najmnogu, i nemav nikakvi problemi a i tamu imam uplateno preku 20tina singl utakmici i samo ednash beshe smalen koff, sepak mislam deka sportlife se najdobri za singlЛокалните обложувалници не прават проблем. Јас имам играно сингл за 1000-2000 ден во Барса и Плеј-ин и коефициентот е ист. Спортлајф се лигавеши и се прават паметни.