еврогол е лиценца и ја купуваат во повеќе градови си се различни газди..во бетсити ти прима каква сакаш уплата, ако те интересира дали е намалена го препрашуваш колку е коефициентот и ако ти каже толку му викаш пушти ако ти е помалце и несакаш ништоi evrogol e ista, pred nekoj den odam da igram singl na rakomet h2 (1.90) so 2500 uplata i gledam na livce 1.75 koff rezil, drugarov moj ja uplati so 500 1.90 si beshe koff, a uste pogadno mi e ko ke uplakjam ko ke mi recat deka ne mozi singl da se igra kosarka deka mora so uste edna da e svrzana mi idi site da gi ubijam tamu ... sportlife mislam deka e najdobra do sega ne sum imal problem so koff kako sto mi bese vo evrogol.
Па пред неколку месеци не ми примија сингл Шахтјор-Леверкузен Х-Х со изговор дека некој пред мене ја уплатил и коеф бил намален.Малце да објасниш, да споделиш некое искуство. Еве зборувам за стандардни уплати од 500-1000, не повеќе.
i na deportivo se praveja kurnazi gazdite, ama eden cicko mn jako mu go spopika pred 3 god i ja zatvori, i plus kolata mu ja zede na gazdata, vo 3 dena pepel gi napre , od carsiski muabeti uste mu bordzel pari, a za kolata sum 100% sigg deka mu ja zedeСега уствари ми стана јасно зашто до сеа сме немале онлајн кладење од домашниве кладилнициНе е проблем системот/закони, така им одговара на кладилниците. Вака имаат далеку поголем профит.
Како бе?i na deportivo se praveja kurnazi gazdite, ama eden cicko mn jako mu go spopika pred 3 god i ja zatvori, i plus kolata mu ja zede na gazdata, vo 3 dena pepel gi napre , od carsiski muabeti uste mu bordzel pari, a za kolata sum 100% sigg deka mu ja zede
мн пари му фатил, така се збораше во градот тогаш, главна тема беше пред 2,3 год ... а и уште е актуелен чоекот, јас лични не го знам, ама го имам видено ,ама има деца шо го познават и имаат кажувано за ова комарџија невиден билКако бе?
Оф друже да не сум ти в кожа те вервамАјде бре Ливерпул, уште нив ги чекам 2-2 и 3+![]()
Браво, заради судиите сега губам 4 000 денари. Неверојатни се, чист фаул над голманот, Керол го плесна во фаца Мињоле, овој ја испушти топката и израмнија 1:1. СудииАјде бре Ливерпул, уште нив ги чекам 2-2 и 3+![]()
Ќе ја фатиш ти, не се секирај, ама најлошо е заради судии да не можеш да фатиш, поради нивни погрешни одлуки. Ај да беше заслужен голот океј, ама вака.Јас ја имам 2 т2
Почекај уште второ полувреме. Да не ти биди џабе тепањетохихихихи - Барса Б гг3+ хихихихи - дај бе нека ме истепа некој, да не трошам више пари на кладилница ...![]()
Тепај бе, не жали - да знаеш со кои е сврзанаПочекај уште второ полувреме. Да не ти биди џабе тепањето![]()