Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Сега уствари ми стана јасно зашто до сеа сме немале онлајн кладење од домашниве кладилници :facepalm: Не е проблем системот/закони, така им одговара на кладилниците. Вака имаат далеку поголем профит.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
i evrogol e ista, pred nekoj den odam da igram singl na rakomet h2 (1.90) so 2500 uplata i gledam na livce 1.75 koff rezil, drugarov moj ja uplati so 500 1.90 si beshe koff, a uste pogadno mi e ko ke uplakjam ko ke mi recat deka ne mozi singl da se igra kosarka deka mora so uste edna da e svrzana mi idi site da gi ubijam tamu ... sportlife mislam deka e najdobra do sega ne sum imal problem so koff kako sto mi bese vo evrogol.
еврогол е лиценца и ја купуваат во повеќе градови си се различни газди..во бетсити ти прима каква сакаш уплата, ако те интересира дали е намалена го препрашуваш колку е коефициентот и ако ти каже толку му викаш пушти ако ти е помалце и несакаш ништо :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Малце да објасниш, да споделиш некое искуство. Еве зборувам за стандардни уплати од 500-1000, не повеќе.
Па пред неколку месеци не ми примија сингл Шахтјор-Леверкузен Х-Х со изговор дека некој пред мене ја уплатил и коеф бил намален. :facepalm:
Сега ако треба некоја да играам сингл чекам да почне и во 5-та мин ја играм во живо во Моцарт.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Зависи од утакмиците најчесто и од уплатата. Ако е некоја повеќе играна и со повеќе пари или ќе ти го намалат коефициентот или уплатата ќе ти ја лимитираат до некој износ. Затоа најдобро е кога ќе уплаќаш да си прашаш дали е сменат коефициентот, а иначе бетсити примаат најголеми уплати.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Сега уствари ми стана јасно зашто до сеа сме немале онлајн кладење од домашниве кладилници :facepalm: Не е проблем системот/закони, така им одговара на кладилниците. Вака имаат далеку поголем профит.
i na deportivo se praveja kurnazi gazdite, ama eden cicko mn jako mu go spopika pred 3 god i ja zatvori, i plus kolata mu ja zede na gazdata, vo 3 dena pepel gi napre , od carsiski muabeti uste mu bordzel pari, a za kolata sum 100% sigg deka mu ja zede

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Ајде бре Ливерпул, уште нив ги чекам 2-2 и 3+ :unsure:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
За муабетов погоре за сингл, сега ја прифатија Монако за 1000 уплата со регуларен коефициент во ВилХил

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
мн пари му фатил, така се збораше во градот тогаш, главна тема беше пред 2,3 год ... а и уште е актуелен чоекот, јас лични не го знам, ама го имам видено ,ама има деца шо го познават и имаат кажувано за ова комарџија невиден бил

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Маме да ви ебам не издржавте уште 2 мин.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Ајде бре Ливерпул, уште нив ги чекам 2-2 и 3+ :unsure:
Браво, заради судиите сега губам 4 000 денари. Неверојатни се, чист фаул над голманот, Керол го плесна во фаца Мињоле, овој ја испушти топката и израмнија 1:1. Судии :facepalm:[DOUBLEPOST=1396799591][/DOUBLEPOST]
Јас ја имам 2 т2
Ќе ја фатиш ти, не се секирај, ама најлошо е заради судии да не можеш да фатиш, поради нивни погрешни одлуки. Ај да беше заслужен голот океј, ама вака.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
хихихихи - Барса Б гг3+ хихихихи - дај бе нека ме истепа некој, да не трошам више пари на кладилница ...:D

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
хихихихи - Барса Б гг3+ хихихихи - дај бе нека ме истепа некој, да не трошам више пари на кладилница ...:D
Почекај уште второ полувреме. Да не ти биди џабе тепањето:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom