The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Кога е следна епизода? Месец ипол немаат пуштено нова епзиода...

А да си провериш што имаш гледано ти, последен пат имаше нова епизода минатиот петок.

eдит: чисто онака, за убав ден
damon_4x08_1_by_kwiku001-d5nhj5c.gif

Си бил еднаш еден човек и го измислил imdb.com и си живееле среќно до крајот на животот.
А си бил и друг човек, тој го измислил episodecalendar.com.

Чисто онака, за убав ден
clair.gif

:love:

I think you can either be friends with someone, or be in love with them. I don’t think you can be both.

Озбилно? (n) Тапа муабети. Ако не си другар со тој што го сакаш, пиши пропало на врската.

Иначе се` на се`, спора и досадна епизода.
Мислев Елена ќе се смири со Дејмон кога го чекаше во спална :(
Ова со „последниот“ нож ми е тапа. Демек готово нема надеж....
Ми се свиѓаше како го свртија муабетот со тоа дека Универзумот ги влече Елена и Стефан :)

:pos:
Не го сакам Ензо многу многу, ама станува интересен :D

Не ја догледав синоќа епизодава, заспав. Крајот некој?
Смртно досадна епизода, главниов на Travelers - Маркос го запали последниот нож со кои ќе можат да ги убијат.
И во телото на Тајлер има влезено Traveler.

Инаку режисер на оваа епизода е Стефан т.е Paul Wesley.
И мене ми беше досадна и онака овие Traveles не ми се интересни. Ензо стварно добар нов лик, добар пар се со Керолајн.

Конечно добра епизода. Саундтракот ме купи на почетокот. :D
Овој Маркос цел град ќе им го превземе. Станува интересно.

Ајде уште последнава епизода нека ја напраат ко шо треба и да си гледаме после шеста сезона
Crying-meme.png

Серијава премногу се заплетка со романсите и многу зезнаа со Маркус и останативе,од нигде и никаде се избација и прејаки.. Фан базата му паѓа на ТВД,ама затоа The Originals е нешто.. Кој нема почнато да ја гледа нека не чека многу е слична со ТВД само многу појака! (y)

Дали некој примети дека не им е смислено како што треба сценариото?
Рекоа дека ако Стефан или Елена умрат, клетвата или магијата или што и да е што правата овие „патнициве“ ќе престане. А уствари самата клетва ја уништува цела магија што ги одржува во живот сите вампири. Значи тоа што ги убило за да станат вапмири, пак им се случува... Значи, во еден период, сите вампири ќе умрат, меѓу кои и Стефан и Елена. Ама ако умрат клетвата ќе престане? По некоја логика, ќе трае само додека Стефан и Елена се побрзи и бегаат од клетвата. Ама кога тогаш сигурно ќе ги стигне... И после што? Значи никогаш не би можела да ги убие сите вампири во никој случај... И која беше поентата на се` ова? Многу многу испомешано и на сите страни... Требало подобро да го осмислат. И сигурно Стефан ќе го вратат. Само прашањето е на кој начин. Дали ќе биде пак нешто полуобјаснето што нема логика....

Колку срцепарателен глуп саундтрак се врти на моменти во серијава, шта да ти причам
И да Лекси никогаш нема да им ја простам....ама баш никогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom