The Vampire Diaries

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Остана ли уште некој на форумот да ја гледа серијата, каква еуфорија владееше пред 2-3 години.

Но јас најмногу мразам да оставам серија недогледана без оглед колку и паднал квалитет, а особено шо сум изгледал четири сезони, ај да некоја серија не ми се свиѓа уште у прва сезона може и би прекинал да ја гледам.

Да ви кажам дека после најглупата приказна со двојниците за кои очигледно авторите на серијата видоа дека е тапа, а ни на никој не му се допадна и ја прекратија после само 7 епизоди од оваа сезона, сега серијата е повторно поднослива за гледање, ќе речам дури и интересна.

Можда кога ќе имам време ќе ја погледам и Оригиналите, пред се заради одличната глумачка екипа, ептен јаки ликови беа Клаус и Елајџа.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Со двојниците стварно глупо е. Ама ете ги снема. Видоа и они дека досадно беше и ги тргнаа. Ме интересира сега со Ензо што ќе биде. Нов лик е во серијава.
Стефан некако затупи. Го нема во акција. А јас уште не сваќам, дали сеуште му е избришана меморијата или му се врати? o_O

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Со двојниците стварно глупо е. Ама ете ги снема. Видоа и они дека досадно беше и ги тргнаа. Ме интересира сега со Ензо што ќе биде. Нов лик е во серијава.
Стефан некако затупи. Го нема во акција. А јас уште не сваќам, дали сеуште му е избришана меморијата или му се врати? o_O

Да да му се врати меморијата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Да да му се врати меморијата.

Ама пак не е истиот како што беше. Дејмон со сите се испокара, сите го замразија.
И Бони некако не ја покажуваат последниве неколку епизоди. Да не умре пак а ние (гледачите) да не знаеме...? :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ама пак не е истиот како што беше. Дејмон со сите се испокара, сите го замразија.
И Бони некако не ја покажуваат последниве неколку епизоди. Да не умре пак а ние (гледачите) да не знаеме...? :D

Дејмон го маваат флешови, ради муабетот со Ензо.
А Бони е тука, и Керолајн ја нема во последно време...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И викате да истрпам до 7ма епизода, па после ја бидува а?
И јас мразам серии да ги оставам недовршени (поради тоа Touch ја догледувам :) ), а од оваа ми се собраа доста епизоди, ваљда ќе ги изгледам после Нова.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Наредната епизода ќе биде добра.

Според мене, Кетрин треба да умре. Добар лик беше ама веќе ја истрошија и осеќам дека приказната и е завршена.

Ќе чекаме до 23 Јануари за да видиме :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Okaaaay, call me crazy ама уживав во епизодиве. Не знам, далеку подобри од 4тана сезона се, значи многу далеку, жалопојки немаше многу, Бони ја вратија, хуморот на Дејмон е сеуште тука, ми се свиѓа шо заличи на прва сезона кога имаше секоја епизода нов заплет шо трае кратко и одма после него се случува друг, а во меѓувреме овој првиов го расплетуваат. Ликовиве почнаа да умираат на брза рака, уште се чудам како докторов преживеа сеуште.
Приказнава си има дупки, ама дупките и беа најмал проблем на серијава последниве неколку сезони.
Како и да е, добро мини финале и дадоа, иако не обожавам многу клифхенгери, ама мислам дека Кетрин нема да умре.
И да Дејмон сеуште си растура со глумата, овие другиве просек дури и под просекот. Ќерка и на Кетрин трагедија во движење со три фаци сите епизоди ги помина. Нина Добрев кога е Елена е мака за гледање, која ја глуми Кетрин како некоја друга актерка да е, којзнае шо и е.
Али јас чекам 23ти, ќе ја гледам епизода по епизода оти мерак ми е шо колку-толку се вратија на старите патеки.
Како шо вика Bateman која само еуфорија ја имаше за серијава во прва, па и втора сезона, абе со душа чекав петок да дојде, за да ја гледам новата епизода.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Iceboy ти реков дека се оправија малце, серијата повторно поднослива за гледање.

Член од
29 октомври 2013
Мислења
13
Поени од реакции
3
Да стана поподнослива за гледање, со сето тоа на Августин вампирите... Но ако во времето на Стефан има двојник на Амара (Кетрин), нели мислите дека во времево на Елена треба да има двојник на Салјас? ;)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
@Iceboy, колега ја изгледа последнава од вчера, можеби не беше посебно интересна но беше јубилејна 100-та епизода и имаше камео појавувања на скори сите битни ликови од претходните сезони, а на самиот крај и еден ептен забеган заплет кој уште толку го компликува љубовниот триаголник.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Од цела сезона само 100тава епизода ми беше интересна, посебно Клаус кога се појави :3

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дури сега ја изгледав, испитна and shit.
Фина беше, малку досадна на моменти ама океј имаа флешбек на ликовите. Ми текна кој најјак лик беше Аларик, е епизодава само Лекси ми фалеше.
Ако го мразам Дејмон за нешто, тоа е за Лекси...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Знаев... не ја убија Кетрин и почнаа гомна да јадат.
Кога на нешто му иде крај, треба крај да се стави...
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:35 ---
Знаев... не ја убија Кетрин и почнаа гомна да јадат.
Кога на нешто му иде крај, треба крај да се стави...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.192
skyblue123331 i сколовранец.. за книгите пишувајте во литература.. за спојлери се губи пристап на темава па и форумот.

Kajgana Shop

На врв Bottom