Berserk

2

~2A

Гостин

имам интересно прашање колку е стар Guts (колку години има ) на сликава
Можеби изгледа стар, но овде мислам дека има околу 20 години.

А инаку, сега до кај што е со аркот, околу 24-25 години. Изгледа вака старо, поради битките што ги извојувал и стресот што го доживеал.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.865
Поени од реакции
10.157

А инаку, сега до кај што е со аркот, околу 24-25 години. Изгледа вака старо, поради битките што ги извојувал и стресот што го доживеал.
Bravo care ne ni sumnjav vo tebe :3

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Banned, you say?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.378
Поени од реакции
12.807
испаѓаат ли нови чаптери од мангата или слабо?:)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.378
Поени од реакции
12.807
care toa tesko za 38 ch cekavme godina 2
taka da moze i so sinot zaedno da ja zavrshime mangava :pos:
секоја чест како црта, али многу е спор.
ај барем изгледа анимираниве филмчиња ќе продолжат да ги прават.:D

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.865
Поени од реакции
10.157
секоја чест како црта, али многу е спора.
ај барем изгледа анимираниве филмчиња ќе продолжат да ги прават.:D
то а е зато а што сам ја црта магата не зима помшници како останатите а ако продолжат со филмовите ќе ја претркнат мангата така да мислам дека ќе стивнат со филмовите може ви година по 1 да прават
ПС maxlegend од него ја слушнав информацијата за тоа дека нема помишници (y)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.378
Поени од реакции
12.807
то а е зато а што сам ја црта магата не зима помшници како останатите а ако продолжат со филмовите ќе ја претркнат мангата така да мислам дека ќе стивнат со филмовите може ви година по 1 да прават
ПС maxlegend од него ја слушнав информацијата за тоа дека нема помишници (y)
Приказнава може да се развлече уште +300/400 чаптери ко ништо.Треба Гатс и компанија да одат до островот на Вилите за да ја излечат Каска, после ќе треба да одат Грифит да го запрат у меѓувреме сигурно ќе има некој заплети...шо викаш не со синовите со внуците ќе ја завршиме мангава.:ROFLMAO:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.865
Поени од реакции
10.157
Приказнава може да се развлече уште +300/400 чаптери ко ништо.Треба Гатс и компанија да одат до островот на Вилите за да ја излечат Каска, после ќе треба да одат Грифит да го запрат у меѓувреме сигурно ќе има некој заплети...шо викаш не со синовите со внуците ќе ја завршиме мангава.:ROFLMAO:
а може и внуците на внуците на внуците да ни ја читаат на гроб :pos:
се шалам нема најава уште колку ќе има ама требаше мислам да пуштат уште некој чартер пред нова година :place:

E

Epsilon

Гостин
Колку само му се поклопија коцките на Грифис и испаѓа дека тој е спасител на човештвото со изградбата на Фалконија.

Во сите очи, освен ние читателите, Гац ќе биде непријателот и уништувачот на заштитетното и сигурно гнездо на човештвото. И мислам дека е веќе време да се сретнат Гац и Грифис и да му ебе матер!

Но, ме интересира како ќе ги изведе сите овие работи Миура, дали ќе го исклишира или потешкото како ќе сфатат луѓето дека Гац е good guy....

Kajgana Shop

На врв Bottom