Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кагава позади Руни и крај, барем во десетки, деветки, меветки неаме мањак, речете Керик, Фелаин и иЏонс некако здрави да останат, барем да има кој да ставиме во постава.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Кагава позади Руни и крај, барем во десетки, деветки, меветки неаме мањак, речете Керик, Фелаин и иЏонс некако здрави да останат, барем да има кој да ставиме во постава.
Ми се свиѓа што се убедени дека ќе не згазат. Колку и да се мувли сезонава Јунајтед, од инает може да прикажат игра и да направат чудо, иако пореално овој тим ланска сезона можеби ќе можеше да направи нешто против баерн, ама не и сезонава. Шансите се 5%.
Али ај да не испаднам шуга, па ќе навијам за Мојс и лш ебаго.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Wenger ednash kazha za United koga go prashaa deka e lesno za bilo koj tim da pobeduva vo uspesha sezona, no kazha deka "it's all about how you deal with your defeats". Znaeme kakov tim imame, shampionski od minatata godina, koj saka mozhe da kazhe deka vaka ili taka sme pobeduvale, no 11 poeni ne se mala rabota, pogotovo vo Anglija. I site znaeme deka potfrlija ovaa sezona. Shto i do nekade beshe ochekuvano. No, treba da znaeme i deka e shampionski tim so edni od najdobrite igrachi i deka koga sakaat mozhat i da izigraat kako shto treba. I nekoj pameten rekol, deka najdobrite se najdobri koga im e najteshko. A i Wenger so Arsenal 2 god po red pokazhuva deka bilo koj mozhe da se nosi duri i so Bayern.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
A i Wenger so Arsenal 2 god po red pokazhuva deka bilo koj mozhe da se nosi duri i so Bayern.
Чекај сеа, Арсенал се било кои? Одлучи се... Плус не гледам како ни покажуваат кога 2 години по ред натаму продолжуваат Баерн. Логикава некако... Oва испаѓа као Тошо малерот и девојката што маста и ја вадел, а не ја пипал

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Чекај сеа, Арсенал се било кои? Одлучи се... Плус не гледам како ни покажуваат кога 2 години по ред натаму продолжуваат Баерн. Логикава некако... Oва испаѓа као Тошо малерот и девојката што маста и ја вадел, а не ја пипал
Ve pobedija minatata godina?
City ve pobedi ovaa sezona?
Nemoj da mislish deka najdobriot tim vo istorijata na fudbalot go imate ovaa sezona. Za ova sum siguren, a dali United ili nekoj drug tim ke ve demantira vo toa, ke vidime.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
И Сити нели таму ги победија, значи не им одат енглезиве...Со кој се паѓаме во полуфинале иначе?

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
И Леверкузен не победи минатата година, па знаеме што се деси. Једна ласта не чини пролече
Edit na postot manav, odi prochitaj pogore malce.[DOUBLEPOST=1395430135][/DOUBLEPOST]A posebno me raduva faktot shto prv pat sezonava kje igrame protiv tim shto e aktuelen shampion vo bilo koe natprevaruvanje.

Последно уредено:
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Премиер Лига l Пред нашиот дуел со Вест Хем...

Пак нека каже некој дека повредите сезонава немаат удел на ова што се случува или пак дека Мојс е крив за нив. Навистина штета ама сега можеме комотно да играме со четири 10 - ки (Јанузај - Мата - Кагава и напред Руни). Кагава ќе го подготвуваат за Баерн Минхен зошто Мата не може да игра а Велбек ќе уништува по лева крилна позиција ко против Реал.

R

red.devil

Гостин
Ај додадете ме и мене во групната пп или каде и да се договарате да ги дупчите хејтерите. Да бидам во тек и јас со настаните :icon_mrgr:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ај додадете ме и мене во групната пп или каде и да се договарате да ги дупчите хејтерите. Да бидам во тек и јас со настаните :icon_mrgr:
Нема дупчење, само шмукање

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Свесни сме дека Баерн се пресилни во оваа сезона, преголеми фаворити на овој двомеч и имаат повеќе од 90% шанси за да одат понатаму, дури и искрено ги сметам покрај Реал за најголеми фаворити во ЛШ, ама мислам дека лошо е кога ќе се потцени некој тим, поготово тим како Јунајтед дури и во ваква очајна сезона...искрено нека продолжат со вакви изјави, па мислам дека колку толку може мотивациски да влијаат кај нашиве. Во наредниве мечеви може Мојс да прави експерименти и да играат и Кагава и Битнер повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom