Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805

HOROR

Не е препорачливо луѓе со слабо срце да го гледаат видеово :icon_lol:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Искочи статистика дека РвП сезонава е попродуктивен од ланската. Заборавате сите дека лани ова време 2 месеца гол немаше дадено. Спринтови сеа не може да прави, старее а 9ка напаѓач треба да е во шеснаесетник и да се позиционира не да спринта :)

леле еј butthurt-ов во Минхен живеел, чоек ќе помисли на Малибу Бич куќа имал.
Многу јасно.
Но РвП не е подобар напаѓач во ваков тим на Јунајтед за разлика од тоа лани. Ја гледаме продуктивноста на целиот наш напад, што секако не зависи директно само од него, туку си има добар удел како и другите. Сликава ја покажува и промената на тактиката воедно. Факт е дека гледавме различен Јунајтед (кој според мене многу повеќе ветуваше) на почетокот на сезоната и сега.
Неверувам дека е по продуктивен од ланската. Дај статистиката да видам :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
ццц сите не потценуваат у темата за ЛШ, коа ке ги превртиме сите,после нема да знаат како ке се викаат и ке зажалат што помислиле така :)

Така правеа и со Челзи па ги акнаа Барса вака онака ама си станаа шампиони.[DOUBLEPOST=1395409810][/DOUBLEPOST]Rio Ferdinand
Great draw in the UEFA Champions League vs Bayern....can't wait! 2 great clubs steeped in great history going at it again!

Like · · Share · 4,96726165 · 23 minutes ago ·

M

Mario Gómez

Гостин
Баерн Минхен секако нема да ја одбрани титулата, па барем Манчестер Јунајтед да биде тој што ќе ги исфрли.
Највеќе го сакав Дортмунд, но претчувствував дека никој од ''фаворитите'' Баерн, Реал, Барса и Челзи нема да се падне меѓу себе. Премногу вакви ''случајности'' има во последно време...

@Mario Gómez Ако случајно ве исфрљимо, боље на време си се пресели у Русију... веруј ми дека нема да сакаш да ме сретнеш. :D
Фини деца сте вие ѓаволите, нема ич да ве заебавам коа ќе примите многу голови. :)
Rio Ferdinand

Great draw in the UEFA Champions League vs Bayern....can't wait! 2 great clubs steeped in great history going at it again!

^
Штета на твитер не се игра утакмицата, инаку Фердинанд растур ќе напраеше. :D

Упс грешка, пошо ме тагнал овој мислев ЛШ е темата, нејќам да провоцирам тука. :D

Последно уредено од модератор:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Odlicna zdrepka, bidejki sakame da bideme sampioni mora da gi pobedime najdobrite :D Samo da prasam kako stoi vo dogovorot na Kros, smee da igra protiv nas? I da sega ozbilno ako gi eliminirame ke bide veselo :D

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фини деца сте вие ѓаволите, нема ич да ве заебавам коа ќе примите многу голови. :)
Rio Ferdinand

^
Штета на твитер не се игра утакмицата, инаку Фердинанд растур ќе напраеше. :D

Упс грешка, пошо ме тагнал овој мислев ЛШ е темата, нејќам да провоцирам тука. :D
ок си си ти, може да постираш тука :Р

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Manchester United manager David Moyes has ruled Robin van Persie out of Saturday's Barclays Premier League encounter with West Ham at Upton Park.

"We're getting Robin re-scanned again today. We're not quite conclusive on everything we've seen yet so we want to just check that out and be sure. He won't be available for tomorrow's game, but we'll try to give you some update when we can on the outcome of it.

"We've got a lot of games coming up, we need to make sure that the squad's ready for all the games. That's big for us, that we have all our players fit and available."[DOUBLEPOST=1395411762][/DOUBLEPOST]Wayne Rooney
Great draw in the Champions League against Bayern Munich. It'll be a tough one as they're a brilliant side and the current champions, but we will be going into the games confident and I'm looking forward to two big nights! :P:cool:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Искочи статистика дека РвП сезонава е попродуктивен од ланската. Заборавате сите дека лани ова време 2 месеца гол немаше дадено. Спринтови сеа не може да прави, старее а 9ка напаѓач треба да е во шеснаесетник и да се позиционира не да спринта :)

леле еј butthurt-ов во Минхен живеел, чоек ќе помисли на Малибу Бич куќа имал.
Мене стварно ми беше чудно а гледав после и на Дејлимоушн, Ван Перси играше повлечено, скоро 10-ка, наместо да игра класичен шпиц каде е најопасен, и каде се изнадава голови во сите дерби средби, тој наместо тоа со Руни беа повлечени и излагаа да примат топка, како да се гушера еден со друг.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.749
Поени од реакции
11.642
Ај кој има врски у клубот да праша дали може Фергусон да биде два натпревара менаџер?

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Tezok duel ali jbg cervrtfinale e nema labavo. Ako nekako uspee mr.David da gi pomine ke nema koj da ne sopre do titula:cool:. Neka ima dobar fudbal I samo da ne vidam pak crven karton oti veke ke nema smisla. Rafael/Nani bez vrska, pa posle volejot na Robben/golot na Modric za eliminacija...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

Kajgana Shop

На врв Bottom