Многу јасно.Искочи статистика дека РвП сезонава е попродуктивен од ланската. Заборавате сите дека лани ова време 2 месеца гол немаше дадено. Спринтови сеа не може да прави, старее а 9ка напаѓач треба да е во шеснаесетник и да се позиционира не да спринта
леле еј butthurt-ов во Минхен живеел, чоек ќе помисли на Малибу Бич куќа имал.
Фини деца сте вие ѓаволите, нема ич да ве заебавам коа ќе примите многу голови.Баерн Минхен секако нема да ја одбрани титулата, па барем Манчестер Јунајтед да биде тој што ќе ги исфрли.
Највеќе го сакав Дортмунд, но претчувствував дека никој од ''фаворитите'' Баерн, Реал, Барса и Челзи нема да се падне меѓу себе. Премногу вакви ''случајности'' има во последно време...
@Mario Gómez Ако случајно ве исфрљимо, боље на време си се пресели у Русију... веруј ми дека нема да сакаш да ме сретнеш.![]()
ок си си ти, може да постираш тука :РФини деца сте вие ѓаволите, нема ич да ве заебавам коа ќе примите многу голови.
Rio Ferdinand
Great draw in the UEFA Champions League vs Bayern....can't wait! 2 great clubs steeped in great history going at it again!
^
Штета на твитер не се игра утакмицата, инаку Фердинанд растур ќе напраеше.
Упс грешка, пошо ме тагнал овој мислев ЛШ е темата, нејќам да провоцирам тука.![]()
Мене стварно ми беше чудно а гледав после и на Дејлимоушн, Ван Перси играше повлечено, скоро 10-ка, наместо да игра класичен шпиц каде е најопасен, и каде се изнадава голови во сите дерби средби, тој наместо тоа со Руни беа повлечени и излагаа да примат топка, како да се гушера еден со друг.Искочи статистика дека РвП сезонава е попродуктивен од ланската. Заборавате сите дека лани ова време 2 месеца гол немаше дадено. Спринтови сеа не може да прави, старее а 9ка напаѓач треба да е во шеснаесетник и да се позиционира не да спринта
леле еј butthurt-ов во Минхен живеел, чоек ќе помисли на Малибу Бич куќа имал.
...ама и они нема за што да играат у БундесНема врска распоред, нема за што да играмо у ПЛ.