Ми се свиѓа што се убедени дека ќе не згазат. Колку и да се мувли сезонава Јунајтед, од инает може да прикажат игра и да направат чудо, иако пореално овој тим ланска сезона можеби ќе можеше да направи нешто против баерн, ама не и сезонава. Шансите се 5%.Кагава позади Руни и крај, барем во десетки, деветки, меветки неаме мањак, речете Керик, Фелаин и иЏонс некако здрави да останат, барем да има кој да ставиме во постава.
Чекај сеа, Арсенал се било кои? Одлучи се... Плус не гледам како ни покажуваат кога 2 години по ред натаму продолжуваат Баерн. Логикава некако... Oва испаѓа као Тошо малерот и девојката што маста и ја вадел, а не ја пипалA i Wenger so Arsenal 2 god po red pokazhuva deka bilo koj mozhe da se nosi duri i so Bayern.
Ve pobedija minatata godina?Чекај сеа, Арсенал се било кои? Одлучи се... Плус не гледам како ни покажуваат кога 2 години по ред натаму продолжуваат Баерн. Логикава некако... Oва испаѓа као Тошо малерот и девојката што маста и ја вадел, а не ја пипал
И Леверкузен не победи минатата година, па знаеме што се деси. Једна ласта не чини пролечеVe pobedija minatata godina?
Edit na postot manav, odi prochitaj pogore malce.[DOUBLEPOST=1395430135][/DOUBLEPOST]A posebno me raduva faktot shto prv pat sezonava kje igrame protiv tim shto e aktuelen shampion vo bilo koe natprevaruvanje.И Леверкузен не победи минатата година, па знаеме што се деси. Једна ласта не чини пролече
Нема дупчење, само шмукањеАј додадете ме и мене во групната пп или каде и да се договарате да ги дупчите хејтерите. Да бидам во тек и јас со настаните![]()
Роден е за да добие уште еден црвенНани мора да игра против Баерн,тој е роден за вакви натпревари.