Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
не сум во тек со звезда можи ли некој да ми кажи со кој играме нареден меч и кога и дали ке даваат на некоја :vozbud::smir:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
не сум во тек со звезда можи ли некој да ми кажи со кој играме нареден меч и кога и дали ке даваат на некоја :vozbud::smir:
Нареден меч играме со Напредак,на Маракана и се очекува голем спектакл по повод прослава 65 години од клубот,а дали ќе даваат на ТВ уште не се знае.:smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Нареден меч играме со Напредак,на Маракана и се очекува голем спектакл по повод прослава 65 години од клубот,а дали ќе даваат на ТВ уште не се знае.:smir:
аха фала многу баш би сакал да даваат на тв ваков спектакал звезда е највеча од балканов:smir:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Да ве прашам нешто,од секогаш ме занимало.Во Белград како се поделени кој за кого навива?Има делови од БГ во кои што навиваат само за Ѕвезда/Партизан или тоа е индивидуално еден за Партизан еден за Ѕвезда?
Ne, ne. Toa e individualno, cak sto vise, znam za slucaj kaj sto i vo samoto semejstvo se razlicni.
Nejbrhudot sekako ima vlijanie, ama ne e pravilo.

Najverojatno ce ja davaat na ArenaSport1, sto znaci deka ce ja ima na balkansport linkot.

Mislam deka sekogas koga se igra na Mara ili na jna, taa utakmica ide na Arena, t.e. ce gledame na net.:smir:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Kak so a gledum tabelta Patlidzan ne igrae nogo dobro na gosti toa e dobro poso ovaa polusezona ima poveke natprevari na gosti odkolku doma i ako prodolzi da igra slabo na gosti nie sme vo cist kjar :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Дај бе не зборете за ПФЦ и нивните проблеми,утакмици и било што поврзано со нив.
Све зависи од жонПи и играчите, а не од тоа дали ПФЦ ќе изигра нерешено со Хајдук од Кула.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Дај бе не зборете за ПФЦ и нивните проблеми,утакмици и било што поврзано со нив.
Све зависи од жонПи и играчите, а не од тоа дали ПФЦ ќе изигра нерешено со Хајдук од Кула.
Jeste brat Zavisi i od Pizon i igracite no isto taka vazno e kako kje izigra i PFC. On neka peodolzi da igra nereseno zarem nas ne ni odi vo prilog?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ме заболе дали ќе играат нерешено, битно ЦЗВ да гази а тоа како они ќе играат нека си мислат:wink:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Токму така важно е ние да си продолжиме со успесите максимално да се залага за секој меч без разлика дали се игра со последен тим на табелата или дерби нормално победа во дерби е мн драга но не и гаранција дек ке освоиш титула.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ништо од ТВ-преносот од утакмицата со Напредак, Арена ќе дава Смедерево-Металац,а РТС ќе даваат Хајдук-Партизан:tapp:

Пу бре мамата ваша,спектакл како прослава на 65 години ЦЗВ да не се пренесува на ТВ:tapp:

Иначе за утакмицата, ќе биде тешко пошто Чапраниве можат да изненадат како на првата утакмица у Крушевац (не дај боже), но со помош на ДС се надевам дека победата нема да изостане.

Звезда е живот,снегот е ситница

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, Ignjatijević, Isah, Bogdanović, Lazetić, Trifunović, Perović i Lekić. Први 11, со среќа.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Епа како на друг начин гол ке дадат има време до крај

Kajgana Shop

На врв Bottom