- Член од
- 26 октомври 2009
- Мислења
- 420
- Поени од реакции
- 12
Najbolje
Новата песна
А ја сам цео живот свој
дао њој, Звезди Црвеној
а она ме је добро схватила
и због тога титулу је вратила
Najbolje
Новата песна
А ја сам цео живот свој
дао њој, Звезди Црвеној
а она ме је добро схватила
и због тога титулу је вратила
Нареден меч играме со Напредак,на Маракана и се очекува голем спектакл по повод прослава 65 години од клубот,а дали ќе даваат на ТВ уште не се знае.:smir:не сум во тек со звезда можи ли некој да ми кажи со кој играме нареден меч и кога и дали ке даваат на некоја :smir:
аха фала многу баш би сакал да даваат на тв ваков спектакал звезда е највеча од балканов:smir:Нареден меч играме со Напредак,на Маракана и се очекува голем спектакл по повод прослава 65 години од клубот,а дали ќе даваат на ТВ уште не се знае.:smir:
Ne, ne. Toa e individualno, cak sto vise, znam za slucaj kaj sto i vo samoto semejstvo se razlicni.Да ве прашам нешто,од секогаш ме занимало.Во Белград како се поделени кој за кого навива?Има делови од БГ во кои што навиваат само за Ѕвезда/Партизан или тоа е индивидуално еден за Партизан еден за Ѕвезда?
Najverojatno ce ja davaat na ArenaSport1, sto znaci deka ce ja ima na balkansport linkot.не сум во тек со звезда можи ли некој да ми кажи со кој играме нареден меч и кога и дали ке даваат на некоја :smir:
Jeste brat Zavisi i od Pizon i igracite no isto taka vazno e kako kje izigra i PFC. On neka peodolzi da igra nereseno zarem nas ne ni odi vo prilog?Дај бе не зборете за ПФЦ и нивните проблеми,утакмици и било што поврзано со нив.
Све зависи од жонПи и играчите, а не од тоа дали ПФЦ ќе изигра нерешено со Хајдук од Кула.
E tuka si veke potpolno vo pravo aj :salut:Ме заболе дали ќе играат нерешено, битно ЦЗВ да гази а тоа како они ќе играат нека си мислат:wink: