Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
nema veze sto banjica e edna tribina a pazar 2(mislam).ako e boksot za gosti 500 ke ima 500 i tocka!!! domakjinot toa go odlucuva i tuka nema izbor pregolem.kako,domakjinot da ja uskrati domasnata publika(koja vo pazar ruka na srce ja ima mnogu) deka nemozat da gledaat mec od centralnata tribina,za da se otstapi toj prostor kompletno na gostite...ne ide toa taka, da znaes.
Па не требаше цела централна трибина да им се отстапи на ДС. Само дел од неа. Пошо двете трибини се исти, т.е. една спроти друга плус со сличен капацитет можеше да се одделат ДС од ТС со тоа што ќе бидат разделени со теренот.
Капацитетот е околу 10000 мислам, значи 10% од картите ќе беше и фер-решение.

druga rabota e ako gazdata na domakjinot,ko onoj u kula sto e na hajduk gi "krpi" cigani i grobari so karti kako za liga sampioni,pa ako si primetil tamu sekogas ima najmalku cigani i grobari..oti izgor se cenite...

Џомба е сељачина, нема потреба да се збори за него. Тоа што става цена на карта ко да игра Ливерпул а не Хајдук Кула е само олицетворение на неговиот комплекс на помала вредност.

a ova za terminot ,ako i rekol "posle zabarite" ok ne ti e bas najjasno napisano..

Да бе ... јас сум сеа крив што ти не знаеш да читаш како што треба. Не дупи.

пс...нешто дојајно!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Прво тепајте во дерби па после учете буква по буква,комплекс,а да се заборави да се победи у дерби!!!
АБЕ човече ти си ја видел ли мегусебната разлика во дерби мечевите или не ти се гледа мн добро ајде не соли памет овде пишувај си там во вашиот фан клуб мада и таму кога пишуваш човек незнае дали да ти се смее или плаче.

1-2 Клео вас пуно поздравља:tv:
Ако поздрав и од нас за мајкаму и женаму ајде марш стокоооооооо не пајачи.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ej braka zvezdasi kje vrsi li nekoj prenos od nasu Zvezdu ?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Одлично, одлично.

Повторно се игра со жар, повторно се трчи, конечно играме со лево крило...

И за сите гробарчиња што после ќе пишат нешто во врска со вториот гол, да ги потсетам дека идентичен гол и тие дадоа во Ивањица, и тоа додека губеа.

Звездо згази их све!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
и покрај лошиот терен изигравме како што треба ,само така треба да продолжиме!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Теренот на Радовците...селска ливада :pos2:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Честито победа !!!

И покрај лошиот такозвани терен, сепак изигравме добро и заслужено победивме. Особено ми се свиѓаше играта у второ полувреме.

Али голот од Игња беше врв:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom