- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Ѕирни табелата, ќе ти стане јасно. Ај пријатно!Прво тепајте во дерби па после учете буква по буква,комплекс,а да се заборави да се победи у дерби!!!
Ѕирни табелата, ќе ти стане јасно. Ај пријатно!Прво тепајте во дерби па после учете буква по буква,комплекс,а да се заборави да се победи у дерби!!!
1-2 Клео вас пуно поздравља:tv:Ѕирни табелата, ќе ти стане јасно. Ај пријатно!
Па не требаше цела централна трибина да им се отстапи на ДС. Само дел од неа. Пошо двете трибини се исти, т.е. една спроти друга плус со сличен капацитет можеше да се одделат ДС од ТС со тоа што ќе бидат разделени со теренот.nema veze sto banjica e edna tribina a pazar 2(mislam).ako e boksot za gosti 500 ke ima 500 i tocka!!! domakjinot toa go odlucuva i tuka nema izbor pregolem.kako,domakjinot da ja uskrati domasnata publika(koja vo pazar ruka na srce ja ima mnogu) deka nemozat da gledaat mec od centralnata tribina,za da se otstapi toj prostor kompletno na gostite...ne ide toa taka, da znaes.
druga rabota e ako gazdata na domakjinot,ko onoj u kula sto e na hajduk gi "krpi" cigani i grobari so karti kako za liga sampioni,pa ako si primetil tamu sekogas ima najmalku cigani i grobari..oti izgor se cenite...
a ova za terminot ,ako i rekol "posle zabarite" ok ne ti e bas najjasno napisano..
Фала. Ај сеа тешите се таму у ваш фан клуб дека Звезда ги мести утакмицете, па затоа ни гледате у грб цела сезона :tv:1-2 Клео вас пуно поздравља:tv:
АБЕ човече ти си ја видел ли мегусебната разлика во дерби мечевите или не ти се гледа мн добро ајде не соли памет овде пишувај си там во вашиот фан клуб мада и таму кога пишуваш човек незнае дали да ти се смее или плаче.Прво тепајте во дерби па после учете буква по буква,комплекс,а да се заборави да се победи у дерби!!!
Ако поздрав и од нас за мајкаму и женаму ајде марш стокоооооооо не пајачи.1-2 Клео вас пуно поздравља:tv:
Пушти на РТС-Сат, сега ќе има пренос од Звезда-С’мрадEj braka zvezdasi kje vrsi li nekoj prenos od nasu Zvezdu ?
Fala FalaПушти на РТС-Сат, сега ќе има пренос од Звезда-С’мрад