Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Среќен роденден ЗВЕЗДО !!!

Звезда је емоција, Звезда је радост, туга, победа пораз !!!

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Jedina ljubavi zivota mog, nek te prati sreca nek te cuva bog !!

Sreken Rodenden ZVEZDO i josmnogoTitula !!!

NAJVECA JE NAJVECE
NASA ZVEZDA CRVENA!

P.S I uste edna odlicna vest ( http://crvenazvezdafk.com/lukiceva-cestitka-3002-c3-content.htm ) odlicna ideja za prodolzuvajne na starata tradicija Zvezdina Zvezda . Spored mene bi trebalo Darko Pancev da stane 6 Zvezdina Zvezda ali glasajneto kje pokaze. Pozdrav braka Zvezdasi.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Srećan rođendan Zvezdo, Crvena. Već 65 leta razlog si naših slavlja, tuga, radosti, osmeha... Živa nam bila i trofejna još mnogo vekova. :)
Волим те Звездо ! :back:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Пак лажење, до когај бе, да му се сневиди, до когај ќе лажат.

Прошли месец пишуваа дека одбиле понуда од Парма од 8.5 милиони евра,а сега го продале за 6 милиона. Не знам дали е за смеење или за плачење работава.:tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Несмееме да направивме ваква грешка, цената на Дејан уште ќе му расте, па од него да извлечеме што е можно повеќе, толку подобро за нас.
Се надевам дека ова не е точно.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Абе може они да напишат и од утре дек ке заигра кога ке биде објавено на официјалната страна тогаш ке верувам вака се е шпекулација.Инаку со рад во недела ке имаме директен пренос на ртс 2 за кој како мене денес овие копилиња од кабловска наместото на ртс 2 ми уклучиле црногорска некоја така да утре ке ги пратам за црна гора сосем сателитските мајке им га спалим.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
^^^

Би требало да има и на РТС-сат, бидејќи тие секоја недела даваат директни преноси од ЈСЛ,така да очекувам и оваа недела да ја има Звезда на ТВ:toe:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Тешко дека за таков играч некој ќе даде 6 милиони.До вчера играше во 3та лига,само една полусезона има во прва лига и скоро никакво европско искуство,а не е ни многу млад.Манџуќиќ од Динамо Мамиќ едвај наоѓа некој за 8 милиони да му го продаде(а Мамиќ во 3 години има продадено играчи во вредност од 75 милиони евра така да ако некој може да продаде играч он е тој),а не овој.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лекиќ почна да игра и за репрезентација, така да за меѓународното искуство...додека Манџукиќ нема заиграно за репрезентација ако не се лажам.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Има 10 настапа за Хрватска и гол против Англија.
Не е само тоа меѓународно искуство,што е со европски утакмици?Манџукиќ ги има преку 30 и десетина голови во тие натпреварувања.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Има време, ќе видиме за која сума ќе замине :) Под 8 у секој случај не го мислим.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Сепак мислим дека не треба да се шитне пред да заврши светсково првенство,заш таму ќе се подокаже и може да му порасне цената..

Kajgana Shop

На врв Bottom