Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДЕВОЈКА ОД КАРИБИТЕ СЕ ОМАЖИ ВО ТЕТОВСКИ ЧЕЛОПЕК
Јухууу, им посакувам долг брак и многу „капучино“ дечиња
Во врска со ова јас имам само да искоментирам дека македонките можат само да учат од жените од карибите.
карибијанско гравче тавче, карибијански ајвар, пиратско ѓомлезеШто знаат они, што незнаеме ние Тончи? Што мислиш што треба да учиме?
Јас досега сум имал искуство само со јапонка.) Има нешто интересно во интимен однос со некој од страна, може преку тоа да се дознае за нивната култура, поставеност на жените и слично. Многу убаво искуство.
Детали, Аркадиевич, детали.![]()
Види види што им фалело на Македонците.Леандра, горе-доле она што го пиша Аркадиевич за јапонките важи и за карипките. Во сексот воопшто не се воздржуваат, освен можеби што аналниот секс го сметаат за грев така да тешко влегување на задна врата таму. Инаку во секојдневниот живот се учени да му удоволат на мажот, да му готват, перат, пеглат, да го тинтраат буквално мажот. Карен беше изненадена од некои од работите кои ги правев сам, велејќи ми дека у Јамајка муж такви работи не ни пипнува, жената треба све да прави. Една вечер се разврза муабет на таа тема у пералната на Дизни Меџик и една девојчица од Тринидад велеше потврди се она што Карен збореше дека жените од карибите го прават за својот маж.
Значи на дечково од Челопек му паднала секирата во мед, ем црнкиња ем го тинтра, ем во сексот не се воздржува . Што не кажувате вакви работи порано .Леандра, горе-доле она што го пиша Аркадиевич за јапонките важи и за карипките. Во сексот воопшто не се воздржуваат, освен можеби што аналниот секс го сметаат за грев така да тешко влегување на задна врата таму. Инаку во секојдневниот живот се учени да му удоволат на мажот, да му готват, перат, пеглат, да го тинтраат буквално мажот. Карен беше изненадена од некои од работите кои ги правев сам, велејќи ми дека у Јамајка муж такви работи не ни пипнува, жената треба све да прави. Една вечер се разврза муабет на таа тема у пералната на Дизни Меџик и една девојчица од Тринидад велеше потврди се она што Карен збореше дека жените од карибите го прават за својот маж.
Во некоја од бившо советските земји само излези вечерно време низ кафичи , нека укапират дека си странец , и за вечерта ти е загарантиран gangbang у 3ка со две плавуши од по 180 сантима. Кога беше европското во кошарка во Литванија во Каунас бевме , неможев да си поверувам на очите. Буквално од кај што си пиеш идат и ти мешат во скутот , моралните вредности below zero.
Види види што им фалело на Македонците.
За греови сте вие Македонците ич не сте тинтрени, не сте испеглани, испрани, наручани и задоволени. Уште остана газот да ви го избрише некој и да ви облече пижами.
Преку леб погача Тончи![]()
Леандра, горе-доле она што го пиша Аркадиевич за јапонките важи и за карипките. Во сексот воопшто не се воздржуваат, освен можеби што аналниот секс го сметаат за грев така да тешко влегување на задна врата таму. Инаку во секојдневниот живот се учени да му удоволат на мажот, да му готват, перат, пеглат, да го тинтраат буквално мажот. Карен беше изненадена од некои од работите кои ги правев сам, велејќи ми дека у Јамајка муж такви работи не ни пипнува, жената треба све да прави. Една вечер се разврза муабет на таа тема у пералната на Дизни Меџик и една девојчица од Тринидад велеше потврди се она што Карен збореше дека жените од карибите го прават за својот маж.
Јапонките се ЕПТЕН посветени на мажот и фамилијата