Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
ДЕВОЈКА ОД КАРИБИТЕ СЕ ОМАЖИ ВО ТЕТОВСКИ ЧЕЛОПЕК

Јухууу, им посакувам долг брак и многу „капучино“ дечиња :)

Во врска со ова јас имам само да искоментирам дека македонките можат само да учат од жените од карибите.

Што знаат они, што незнаеме ние Тончи? Што мислиш што треба да учиме?

Што знаат они, што незнаеме ние Тончи? Што мислиш што треба да учиме?
карибијанско гравче тавче, карибијански ајвар, пиратско ѓомлезе

Јас досега сум имал искуство само со јапонка. :)) Има нешто интересно во интимен однос со некој од страна, може преку тоа да се дознае за нивната култура, поставеност на жените и слично. Многу убаво искуство.

Јас досега сум имал искуство само со јапонка. :)) Има нешто интересно во интимен однос со некој од страна, може преку тоа да се дознае за нивната култура, поставеност на жените и слично. Многу убаво искуство.

Детали, Аркадиевич, детали. ;)

Детали, Аркадиевич, детали. ;)

Во ред, ќе се обидам да го синтетизирам искуството, а повторно да не кажам премногу. :) И по разговор со нејзе, ми кажа дека јапонките генерално се многу послушни и дека биле спремни на што и да е за да го задоволат машкото. Ми рече ( а не знаев ) дека многу мажи од неазиско потекло доаѓаат во Јапан за да спијат со јапонки. Мојата, за среќа не ги поседуваше сите карактеристики на типична јапонка, има студирано во Америка и слично, но секако не беше ни целосно атипична. Сексот беше взаемно достигнување. Беше посебно чувство за мене, не знам зборови што би го опишало сето тоа ( можеби сум некогаш сиромашен на збор ). Не ме бидува за имплицитно доловување на сето тоа, а мислам дека спротивното па и не е соодветно за тука. :)

205043918_640.jpg

:P

Во некоја од бившо советските земји само излези вечерно време низ кафичи , нека укапират дека си странец , и за вечерта ти е загарантиран gangbang у 3ка со две плавуши од по 180 сантима. Кога беше европското во кошарка во Литванија во Каунас бевме , неможев да си поверувам на очите. Буквално од кај што си пиеш идат и ти мешат во скутот , моралните вредности below zero.

- 70% од нашето население се надева дека ако си фатат дечко/девојка од странство, побргу ќе избегаат од нашава мизерна земја и ќе се преселат во странство каде што ќе живеат раскошен и богат живот од соништата.

- 15% гледале American Pie, па толку многу се попалиле, така што одат со помисла дека со странкињите/странците паѓа повеќе секс и авантури.

- 10% сметаат дека странците/странкињите се далеку поубав, попривлечен и попаметен народ од нас

- 5% сакаат да пробаат нешто ново (чисто од радозналост колку за промена)

Леандра, горе-доле она што го пиша Аркадиевич за јапонките важи и за карипките. Во сексот воопшто не се воздржуваат, освен можеби што аналниот секс го сметаат за грев така да тешко влегување на задна врата таму. Инаку во секојдневниот живот се учени да му удоволат на мажот, да му готват, перат, пеглат, да го тинтраат буквално мажот. Карен беше изненадена од некои од работите кои ги правев сам, велејќи ми дека у Јамајка муж такви работи не ни пипнува, жената треба све да прави. Една вечер се разврза муабет на таа тема у пералната на Дизни Меџик и една девојчица од Тринидад велеше потврди се она што Карен збореше дека жените од карибите го прават за својот маж.

Леандра, горе-доле она што го пиша Аркадиевич за јапонките важи и за карипките. Во сексот воопшто не се воздржуваат, освен можеби што аналниот секс го сметаат за грев така да тешко влегување на задна врата таму. Инаку во секојдневниот живот се учени да му удоволат на мажот, да му готват, перат, пеглат, да го тинтраат буквално мажот. Карен беше изненадена од некои од работите кои ги правев сам, велејќи ми дека у Јамајка муж такви работи не ни пипнува, жената треба све да прави. Една вечер се разврза муабет на таа тема у пералната на Дизни Меџик и една девојчица од Тринидад велеше потврди се она што Карен збореше дека жените од карибите го прават за својот маж.
Види види што им фалело на Македонците.
За греови сте вие Македонците ич не сте тинтрени, не сте испеглани, испрани, наручани и задоволени. Уште остана газот да ви го избрише некој и да ви облече пижами.
Преку леб погача Тончи :D

Значи на дечково од Челопек му паднала секирата во мед, ем црнкиња ем го тинтра, ем во сексот не се воздржува . Што не кажувате вакви работи порано . :D

Во некоја од бившо советските земји само излези вечерно време низ кафичи , нека укапират дека си странец , и за вечерта ти е загарантиран gangbang у 3ка со две плавуши од по 180 сантима. Кога беше европското во кошарка во Литванија во Каунас бевме , неможев да си поверувам на очите. Буквално од кај што си пиеш идат и ти мешат во скутот , моралните вредности below zero.

Различно сме си прошле, идниот те пратам во кој кафиќи искачаш... За мене Полска беше полн погодок, Литванија слабо.[DOUBLEPOST=1395023444][/DOUBLEPOST]
Види види што им фалело на Македонците.
За греови сте вие Македонците ич не сте тинтрени, не сте испеглани, испрани, наручани и задоволени. Уште остана газот да ви го избрише некој и да ви облече пижами.
Преку леб погача Тончи :D

Ние само сакаме тоа што имале нашите претходни генерации хахахаха... Go EAST! Порано било диви запад сега е цивилизиран запад и диви исток.[DOUBLEPOST=1395024305][/DOUBLEPOST]

Тоа што го напиша Аркадиевич за јапонките е стриктно негово искуство и како он го доживеал. Баш супер што му се погодила, има да ја памти цел живот. Јапонките се ЕПТЕН посветени на мажот и фамилијата ама со нив сексот углавно е тапа, ова тие е за едно 90% од нив. Ептен се патрихално воспитани и сосема нормална работа е на пример кога ќе си дојдеш дома од работа да ти ги соблече кондурите и чорапите и да ти донесе легин вода, значи стварно идат до крајности.

Значи да бидам јасен, има исклучоци и кога ќе ти се погоди некоја мераклика што сака да учествувува и да учи тогаш нема нешто подобро. Ако се погоди тогаш се број еден без конкуренција. Нема разводи нема ништо, се толерираат. Фората е што другите 90% ти се морски ѕвезди во кревет. Значи ќе те остави што сакаш прави и, ќе вришти ко во јапонските порничи ама после некое време и тоа здосадува.

Не е баш исто со карипките, овој од челопек се усреќил повеќе на сексуално поле....

Последно уредено од модератор:
Јапонките се ЕПТЕН посветени на мажот и фамилијата

Озбилно ова? Јас па ги сметав за slut нација.

Еден другар што студира во Италија има една колешка од Јапонија , абе да ја цртаа немаше така да ја нацртат. Буквално кукла. Иначе точно ли е дека не се бричат долу?

Уф како би оженил едно вакво без око да ми трепне. :ROFLMAO:

japanese.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom